Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emiatt utaltam meg az embereket?

Emiatt utaltam meg az embereket?

Figyelt kérdés
Az egesz ugy kezdodott hogy utalom a ringyokat. Az a buli pia szoli.mukorom stilus. Meg akik jatszanak.minden fiuval. Amit meg jobban utalok.... Na ugye volt 1 ismerosom aliz megeroszakoltak de nem rokon.. Es kisreszt en vettem ra hogy tartsa meg a babat, mert ugye teherbe esett... Megbeszeltek.minden es ma tok boldogok mar. Ma meg hallom h csomo.csaj/no ekveteti a sajatjat..

#világ #lét.
2015. jún. 21. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy emiatt miért utálsz meg egy teljes fajt, ami ráadásul nem is ugyan olyan.

Arra meg külön gratulálok, hogy egy megerőszakolásból fogant bébit megtartattál.

Az anyukájának biztos nem fog eszébe jutni az a feldolgozhatatlan eset, amiből a gyereke van.

A gyereknek sem lesz emiatt az anyja oldaláról hátránya, ugye.

2015. jún. 21. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te elmebeteg vagy!
2015. jún. 21. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennek most fuss neki még egyszer, ha lehet akkor magyarul.
2015. jún. 21. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de nem tűnsz túl normálisnak.
2015. jún. 21. 19:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Elso: magam sem.tudom miert. De vannak kedvesnek tunok. Csak ott van sok csaj akikbol barmit kinezek.

Nem csak "en" vettem ra. Tobben valamilyen szinten erettnek es tul erzekenynek talaltak a csajt. En csak bizalmi viszomyba voltam vele es megbeszeltuk. Talan csak azert van ez, mert o tizenevesen kepes volt ra, ma pefig sokkal idosebben a korra fogjak. Es nem elt o sem a legjobb korulmenyek kozt

Helyesirasert elnezest de nagyon felhuztak es zudult...

Miert vagyok elmebeteg? Ha vki megakar ismerni irjon vagy barmi... Miert ne lennek normalis? Mert en ugy gondoltam tartsa meg es most boldog? Nem volt kenyszer.

2015. jún. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!