Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én utáltam meg a nyarat ?

Csak én utáltam meg a nyarat ?

Figyelt kérdés

Először is most nem az a téma hogy ki a hibás az időjárás miatt stb hanem csak úgy általánosságban kérdezek.

Régen szerettem a nyarat, az a kellemes meleg idő volt amikor jól lehetett érzeni még magunkat, nem főt meg izzadt szét az ember. Egy 5-10 évvel ezelőttre gondolok. De most valami borzasztó az ember semmit nem csinál még akkor is szét izzad, ez az igazi undorító fülledt meleg van állandóan. Már inkább az ősz meg a tél tetszik.

2023. aug. 27. 14:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te találkoztam már olyannal aki szintén nem szerette.
2023. aug. 27. 14:54
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Keddig kell várni, aztán végre vége ennek a pokolnak.
2023. aug. 27. 14:59
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, most így van, de szerintem sajnos nem lesz vége. Szeptember az még masszívan meleg szokott lenni. Én szerintem biztos lesz még 30 fok felett, talán ilyen 40-hez közeli, már nem, de egyébként én sem szeretem ezt a forróságot.. ami a héten van az nem fehér embernek való.

2023. aug. 27. 15:10
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a nagy meleget ami mostanság van , már én is nehezen viselem.
2023. aug. 27. 15:12
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom ezt a közel 40 fokot és mellette ami engem nagyon nagyon zavar, az a magas páratartalom. Még otthon csak- csak elviselhető, de munkában borzalmas.
2023. aug. 27. 15:21
 6/25 A kérdező kommentje:
Régen azért ha meleg is volt sokkal elviselhetőbb.
2023. aug. 27. 16:13
 7/25 anonim ***** válasza:

A keddből mára szerda lett. Még keddre is 32 fokot mutat, legalábbis ide.

Sajnálom, aki nem bírja, nagyon rossz érzés lehet.

Milyen opciókat próbaltatok magatok hűtésére?

Mi szereltettünk fel pár éve klímát, megváltás.

Ha napközben ki kell menni, vagy akkor megyek dolgozni, rendszerint nedves felsővel, nedves hajjal indulok el. Hűt addig, amíg oda nem érek.

2023. aug. 27. 16:27
 8/25 anonim ***** válasza:
95%
UTÁLOM a nyarat csupa nagybetűvel. 33,6 szájbatekert fok van a lakásban, ezt nem lehet ép ésszel elviselni
2023. aug. 27. 16:48
 9/25 anonim ***** válasza:
13%
Akinek nincs klímája, miért?
2023. aug. 27. 16:50
 10/25 anonim ***** válasza:
Én nem utálom.Nincs klímánk,van egy nagy fa a ház melett.Dél körül behúzom a függőnyt,bezárom az ablakot.De vannak olyan helyisegek a házban,ahol nyitva az ablak egédz nap.
2023. aug. 27. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!