Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyerektelen / gyerekmentes...

Gyerektelen / gyerekmentes nők, ha megkér(dez)tek titeket gyerekesek, hogy vigyáznátok-e a gyerekükre, és ti nem szeretnétek ezt, mit mondtatok nekik?

Figyelt kérdés

2023. aug. 8. 19:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%

En nem baratkozok gyerekkel rendelkezo emberekkel . Nem vagyunk egy eletszinvonalon.

A te szitudban:

“Kati,nekem programom van akkor. Keress egy bebiszittert.”

2023. aug. 9. 01:01
 22/31 anonim ***** válasza:
30%
17es akkor gondolom a tiédet se bízod másra:-D
2023. aug. 9. 05:57
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok, most azt hiszed betalálsz a kettős mércével, pedig tényleg nem bízom másra :D Mármint nyilván oviban az óvónőre, de amúgy a barátaimat békén hagyom ezzel.
2023. aug. 9. 09:01
 24/31 anonim ***** válasza:
32%

Engem a gyerekek mindig zavartak, nekem egy szem lányom van, vele kezdődött a világ, és vele is ért véget (már felnőtt).

Én amúgy eskü, nem is mernék, most így hirtelen más gyerekére vigyázni, annyira félnék a felelősségtől. (Lehet mondani, hogy dehát egy gyereket felneveltem, haja szála sem görbült, és tényleg így volt). De akkor is nagyon aggódtam mindig érte, és most más gyerekéért nem is merném vállalni a felelősséget (férjemnek van két unokája, egy percig sem vigyáztam még rájuk, nem is fogok, nem is szeretnék, ha bármi lenne, mennék dutyiba?)

2023. aug. 9. 09:05
 25/31 anonim ***** válasza:
84%

Most látom, a "mit mondtatok nekik" a lényeg.

Én azt, hogy bocs, de nem merek rájuk vigyázni.

Ez egyrészt igaz is, másrészt nem tud vele mit kezdeni. (És sajnálom, hogy 10 hét a suliszünet, meg kell oldani.)

2023. aug. 9. 09:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem. Bár rám még senki nem akarta kéretlenül rám sózni a gyerekét, nem is nagyon értem a kérdést.
2023. aug. 9. 10:06
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem sose kérdezte meg még senki, hogy vigyáznék-e a gyerekére, de biztos azért, mert mindenki tudja rólam, hogy nem szeretem a gyerekeket, úgyhogy nem is próbálják rámerőszakolni őket. Amúgy ha mégis megkérnének, szimplán megmondanám, hogy nem vállalom, keressenek mást erre a feladatra. Nem véletlen nem vállaltam saját gyereket, nem azért maradtam gyereknélküli, hogy aztán meg mások gyerekeire vigyázzak!

37/N

2023. aug. 9. 15:21
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen megmondom, hogy nem szeretnék rá vigyázni. Saját se kell minden nyűgjével együtt, soha, nem hogy másé.

Francnak se hiányzik, hogy pont akkor legyen valami baja amikor velem van, aztán engem vesznek elő, rosszabb esetben lecsuknak, ha mondjuk hirtelen kitépi a kezét a kezemből, elszalad és elcsapja egy kocsi, vagy mondjuk eleve egy neveletlen kis hülye, és hiába szólok rá, akkor is felmászik valahova ahonnan aztán majd jól leesik amíg én pl pisilni megyek vagy valami hasonló.

2023. szept. 14. 22:56
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mondanám:

- bocs, de nem.

- miért nem?

- Tudod hogy utálom a gyerekeket..

Aki ismer, az tudja hogy nem szeretem a gyerekeket, és meg se kérne ilyenre. Normális szülő nem bízná olyanra a gyerekét aki utálja őket.

2023. szept. 19. 19:07
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek ilyen pofatlan ismeroseim.
febr. 5. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!