Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg azon az...

Miért sértődnek meg azon az emberek, ha valaki gyerekmentes esküvőt, lagzit akar?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 15:13
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem tudják elképzelni, hogy a drágalátos kis ordibáló, síró, hisztiző kölyküket miért nem találja senki más aranyosnak.
2021. ápr. 17. 15:18
 2/33 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem mert a gyereke őhozzá tartozik; tehát olyasmi mint egy "kiegészítő", tehát a gyerek meg a szülő egymás nélkül nem léteznek, akkor hova tegye a gyereket; tehát a gyerek az hozzá tartozik,mert érted, kinek passzolja le, ha gyereke van az már egy felelősség.

De amúgy lehet,hogy csak divatból sértődik meg, merthogy úgy érzi, hogy mások, akik hallanák a sztorit, ezt várnák el; és akor tehát lehet így hogy ilyen képzelt/vélt tömegnyomásra állnak így hozzá.

2021. ápr. 17. 15:19
 3/33 Miss Endzsi ***** válasza:
82%
Engem nem vittek kicsiként magukkal a szüleim, jól tették.
2021. ápr. 17. 15:22
 4/33 anonim ***** válasza:
70%
Mert ők a gyerekkel akarnak vagánykodni, hogy milyen szép, okos, jólnnevelt, aranyos. Közben meg a babák végigordítják-sírják az esküvőt, a gyerekek meg rohangálnak, szaladgálnak vagy vinnyognak, hogy "Anya, mikor megyünk haza?".
2021. ápr. 17. 15:22
 5/33 anonim ***** válasza:
91%

Fogalmam sincs. Túl nagy a szimbiózis talán.

Nekünk is van egy másfél éves kislányunk, tesója úton van. Mégis, ha valaki házasodna, aki közel áll hozzánk, elmennénk kettesben a férjemmel. Persze bizonyos kitételek mellett. Pl. nagyi tud rá vigyázni, és azért az ország másik felébe nem utaznánk el,amíg ilyen kicsi.

Sőt. Tavaly lett volna az unokatestvérem lagzija, korona miatt elmaradt. Nem Ők kérték, de mondtuk, hogy az akkor 7 hós kislányt otthon hagyjuk a mamával, neki nincs szüksége erre a programra szerintem.

2021. ápr. 17. 15:24
 6/33 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanazért, amiért az anyák-apák kicsapják a hisztit a gyerekmentes hoteleknél, üdülőknél. Azt gondolják, hogy feljebb valóak másoknál, mert gyerekük született, és nekik mindenhol ott kell lenni, ha valahova a gyerek nem meghívott, akkor kicsapják a hisztit.

Egyszer voltam életemben egy olyam esküvőn, ahol kb. 6-7 gyerek is volt. Valami borzalom volt. Semmit nem lehetett csinálni, egy viccet nem lehetett mondani, mert jaj, ott vannak a kicsik.

2021. ápr. 17. 15:25
 7/33 anonim ***** válasza:
67%

Attól függ. Pl: az én kishúgom 8 évesen teljesen csendben és visszafogottan viselkedett. Semmi gond nem volt vele.

A mennyasszony rokonai közül pedig még a 14 évesek is iszonyatosan zavaróak voltak, rohangáltak és üvöltött mindegyik.

Most akkor melyiket tiltsák el? Vagy a 14 is gyereknek számít?

Azért sértődnek amúgy meg, mert ezzel kvázi azt mondod hogy neveletlen a gyereke. (Ami nem feltétlen hibás)

2021. ápr. 17. 15:26
 8/33 anonim ***** válasza:
77%

A testvérem esküvőjén és lagziján csak 8-9 gyerek volt, de amit ott levágtak...

2 baba volt, azok megállás nélkül végigordították a szertartást. A gyerekek meg egyfolytában "Pisilni kell!" "Kakilni kell!" "Éhes vagyok!" "Szomjas vagyok!" "Mikor megyünk haza?" "Álmos vagyok!" "Anya, a Dávid meghúzta a hajam!" Ez ment végig. Aztán volt egy ebéd, ott folyamatosan a szülők rohangáltak a gyerekhez a kisasztalokhoz, mert összeverekedtek, meg nem kérték a kaját. A lagzin is ott voltak, elképzelhetitek, hogy mi ment ott is. Jaj, ne kapcsoljatok ilyen zenét, mert a gyerekek meghallják, ne igyatok annyit, mert a gyerekre rossz hatással lesz, stb.

2021. ápr. 17. 15:31
 9/33 anonim ***** válasza:
45%

Mert az esküvő nem csak a menyasszony életének legfontosabb napja (muhaha), hanem egy családi ünnepség. Amiről elég fura dolog kitiltani a család jelentős részét. Most a gimis haver, kolléga, edzőtárs lagzijáról ne beszéljünk, mert ők valszeg úgysem ismerik a gyerekeimet, így nem is fogják őket meghívni, az rendben van. De a családban eddig megtartott esküvőkön mind fontos vendégek voltak a gyerekek, az ifjú pár fiatalabb testvérei, unokatestvérei, és sosem volt velük komoly gond, kár lett volna kihagyni őket a buliból.

Mondjuk hozzátenném, hogy olyan családból jövök, és olyanba házasodtam, hogy ha a templomban az ovis bekiabál, hogy szép a szoknyája a papnak, akkor a menyasszony nem sírvafakad, hogy oda a hangulat, hanem hangosan felvihog, és évek múlva is ezt meséli mindenkinek.

2021. ápr. 17. 15:35
 10/33 anonim ***** válasza:
70%

Senki nem mondta, hogy minden gyerek neveletlen, vagy hogy ne lennének a család fontos részei a gyerekek.

De esküvőre, pláne lagziban nem valók. Főleg ha ivós-bulizós lagzi van és nemcsak egy családi vacsora, akkor a gyerekek miatt nem lehet. Ráadásul hogy mondod meg az 1 éves gyerekednek, hogy légyszi, amíg a szertartás megy, addig ne sírj, ne pisilj, ne pukizz, ne nyűgösködj? Vagy egy 5-6 évesnek, hogy üljön a fenekén x órát. Vagy egy 10 évesnek, hogy forduljon be a ház egyik sarkába, amíg a felnőttek buliznak, isznak és ökörködnek?

2021. ápr. 17. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!