Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg azon az...

Miért sértődnek meg azon az emberek, ha valaki gyerekmentes esküvőt, lagzit akar?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 15:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
22%

Miért mondanám z egyévesnek, hogy ne pukizzon? Úgyis fog.

Miért mondanám a 6 évesnek, hogy üljön nyugton? Úgysem fog, az a normális, ha futkos, táncol.

Miért mondanám a 10 évesnek, hogy forduljon el? Lát a tévében még szebbet.

Frankón nem értem, hogy lehet ENNYIRE nem tolerálni a gyerekeket...

2021. ápr. 17. 15:42
 12/33 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudod, mert nem odavalók. Akkor nem kell odavinni a gyerekeket. Ennyi. Ilyen egyszerű. Nehogy már egy párnak azért ne legyen olyan lagzija, amilyet szeretnének, mert jaj, mi lesz a gyerekekkel. Toleránsnak kell lenni a gyerekekkel is, de nem egy ilyen helyzetben. Az ifjú párral ki lesz toleráns? Nem mindenkinek elég egy szertartás meg egy közös ebéd vagy vacsora.

2021. ápr. 17. 15:45
 13/33 anonim ***** válasza:
75%

#11 Na pontosan ezért vannak párok, akik nem kockáztatnak és inkább gyerekmentes esküvő mellett döntenek, mert tudják, hogy mindig van egy olyan ... , aki nem neveli a kölykét, hanem minden tettére ráfogja, hogy "jaj már, csak egy gyerek".

Aki meg nem megy ki a szertartásról a síró gyerekével, azt meg nem is tudom hova tenni. Röhej.

2021. ápr. 17. 15:47
 14/33 anonim ***** válasza:
32%

Azert, mert a gyerek nem egy kis csomag, hanem. A GYEREKEM. Hozzám tartozik.

Érdekes a kutyákkal kapcsolatban van ez a hülyeség, hogy felmehet ágyra, együtt alszanak, a kutya csaladtag, ha nem fogadod el ne gyere az otthonunkban dolog.

A gyerek kevesebb lenne? Akkor nem a szülőkkel van probléma.

Én el se mennék.

2021. ápr. 17. 15:55
 15/33 anonim ***** válasza:
69%

Ba$$z@ az egójukat.

Mi az, hogy a kibújt pocak lakót kitiltod? Ha ő nem mehet az olyan, mintha maga a szülő se menne.

Arra mondjuk nem gondolnak, hogy lehet jó lenne meginni valami erősebbet, mint a gyümölcsös sör, elszívni egy cigit vagy egy szivart a gyerekek nélkül, felnőtt társaságba lenni és kiszakadni a legyalult mese agyú ovis szülő közül.

2021. ápr. 17. 15:56
 16/33 anonim ***** válasza:
71%

Nem hozzád tartozik. Hozzád a fejed, lábad, kezed tartozik. Nem a gyereked. Bár te kéred ki magadnak, hogy nem egy csomag, mégis úgy beszélsz róla.

Amúgy az, hogy a kutya ott alszik az ágyban, meg a gyerek nem való a lagziba, az hol összefüggő? Kutya se való az esküvőre, ha neked ettől most megnyugszik a lelki világod.

2021. ápr. 17. 15:58
 17/33 anonim ***** válasza:
54%
Kezdem úgy érezni, a családjaink lehetnek rosszul összerakva, mert nem emlékszem az utóbbi 3 esküvőn olyasmire, amit egy 5 éves tönkretehetett volna, és egy 10 éves ne láthatott-hallhatott volna. 😁
2021. ápr. 17. 16:00
 18/33 anonim ***** válasza:
30%

1. A esküvő családi ünnep, ha valakit hívok, azt a családjával hívom. Ugyanúgy sértő lenne azt mondani, hogy az asszonyt hagyd otthon.

2. Sok családban, nálunk legalább is biztosan komoly logisztikai gondok okozna megoldani, hogy hol, kivel legyen a gyerek egész éjjel.

De amúgy számomra fura a hozzáállásod. Eddig akárhány esküvőn voltam mindenhol voltak gyerekek és senki nem hisztizett miattuk.

2021. ápr. 17. 16:02
 19/33 anonim ***** válasza:
34%
Én nem sértődöm meg, csak illedelmesen visszautasítom a meghívást. :) Mindenki olyan lagzit tart, amilyen neki tetszik. Szerintem jobb megoldás, ha van egy animátor, és egy külön gyerek sarok, hogy a lehető legtöbb vendég tudja jól érezni magát, de ez én vagyok. :)
2021. ápr. 17. 16:19
 20/33 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi erővel én is megsértődhetnék, ha azt mondanák nem hozhatom a kutyámat.
2021. ápr. 17. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!