Miért problémáznak sokan azon, hogy én egyedül szeretném leélni az életemet ill. rühellem a gyerekeket?
Mert elmondod neki, hogy egyedül akarsz élni és nem akarsz gyereket - ha nem közlöd velük, akkor nem akadnak ki rajta.
Nem értem, mire jó neked, hogy reklámozod, ami ma´ganügyed.
Szar dolog ám öregen egyedül maradni. Gondolj bele, hogy mindenki (barátok, rokonok) kihal mellőled és a fiatalok nem nagyon fognak egy öreggel bandázni.
A kutya nem pótolja az emberi társaságot.
Olyan párt keress aki mellett fullba nyomhatod a kretént. Na, azzal házasodjatok össze ;)
Ide a rozsdás bökőt, h nyolcaska szerint aki nem szül gyereket az önző, és fel sem fogja a logikai bukfencet a dologban...
Am a kérdésre válaszolva; őket kellene kérdezned... de tényleg. Én is megmondom a frankót, ha (és csak akkor, ha) kérdeznek, de még nem háborgott rajta senki. 🤔🤔🤔 Eddig csak a neten láttam ilyen unintelligens furcsaságokat, megjegyzem mindkét oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!