Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztétek már olyat, hogy...

Éreztétek már olyat, hogy sokan vannak körülöttetek, de mégis egyedül vagytok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 02:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Még családon belül is érzek ilyent. Mindenki rohan, nem érdekli, mi tortént egész nap a másikkal, de a mobil még vacsora közben is nélkülözhetetlen nekik. Mondat közben kimegy a szobából, fogalma sincs róla, miről beszélgettünk előtte, csak az "igen" vagy "tenyleg?" vagy "aha" volt a válasza, amikor pl. azt kérdeztem tőle, hogy mi a véleménye, mit csináljak, akkor válaszolt, hogy "tényleg?" - erre mondom, hogy de anya, én ... és ő kimegy a szobából.

Egymás mellett élünk csak, mint idegenek, nem együtt. Bár, én azt hiszem, hogy még az idegenek is többet beszélgetnek egymással, pl koleszban.

Szomorú ez.

2017. máj. 22. 03:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy az anyukád nem figyel rád ezt szóvá tetted már neki? Pl: anya tedd le a telefont beszélgetni szeretnék nekem ha ezt mondaná valamelyik lányom 2 van biztos hogy elgondolkoznek hogy eleget figyelek e rájuk és próbálnék változtatni. Én a férjemmel vagyok így hogy beszélek neki és végig telefonozik, engem ez nagyon zavar. A telefonnak és az internetnek rengeteg előnye van, de sok hátránya is.. Távolról közelít, közelről távolít :( De nálam nem csak ezzel van gond, körül vesznek egy páran pl barátok, anyukammal is napi szinten beszélek, itt a férjem is de nem tudok teljesen megnyilni és elmondani az érzéseimet.
2017. máj. 22. 05:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan így érzem. Mintha rossz korba születtem volna.
2017. máj. 22. 06:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló erre már én is gondoltam
2017. máj. 22. 06:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Erre a facebukos idióták tudnának jól válaszolni;)

Ez kiállításokon-rendezvényen érezhető, ha egyedül látogat ki az ember, de mindennek van előnye és hátránya, majd azt ( előnyt ) kell szem előtt tartani és más az érzés;)

2017. máj. 22. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Föleg a munkahelyemen!
2017. dec. 14. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!