Mit csináljak ha népszerűnek látszok mégis egyedül vagyok?
Figyelt kérdés
Ez a helyzet most.
19/L
2017. jan. 30. 22:31
1/11 anonim válasza:
A kettő egyáltalán nem függ össze, ezt sokan nem tudják.
24F
2/11 anonim válasza:
Ha népszerű vagy gondolom sok ember vesz körül.
Próbálj valaki színpatikust jobban megismerni, barátja lenni.
3/11 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező!
Gondolom akkor nem önmagad adod, csak eljátszod a szerepet. Nyílj meg valakinek/valakiknek, beszélj erről és engedd őket közelebb, hogy ne csak felszínes, hanem mély barátság legyen.
Persze gondolom ez nehéz lehet, de gyűjtsd össze a bátorságod, drukkolok!
4/11 anonim válasza:
Én is ígyvagyok mindenki azthiszi kinézetem miatt hogy biztos valami menő akárki vagyok meg állandoan kérdezgetik milyen buliba voltam vagy hová mrgyek azt nem is járok sehova meg közbe egy barátnőm sincs 2 volt de hátbadzurtak. Baráti köröm sincs sehova nem járok utálom az embereket hazudni tudnak csak tiszta szivvel lenni valaki fele még hirből sem ismerik.
5/11 anonim válasza:
2.3.: Szerintem szerelmi partnerre érti, hogy az nincsen neki.
6/11 anonim válasza:
4: Te hány éves vagy? Pesti vagy?
7/11 anonim válasza:
23 vagyok pestől 80km re lakom heves megyébe
9/11 anonim válasza:
Barátkozz!
Ha gondolod, írhatsz :)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket :)
2017. jan. 31. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!