Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg azon az...

Miért sértődnek meg azon az emberek, ha valaki gyerekmentes esküvőt, lagzit akar?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 17. 15:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Az esküvő nem családi ünnep. Az a mennyasszonyról és a vőlegényről szól, nem a család gyerekeiről. Pláne nem a lagzi családi ünnep.
2021. ápr. 17. 17:36
 22/33 anonim ***** válasza:
86%
Családi ünnep a karácsony, nem az esküvő meg a lagzi.
2021. ápr. 17. 17:36
 23/33 anonim ***** válasza:
13%
szerintem esküvőn alap, hogy ott rohángászik a sok kis hercegnő.
2021. ápr. 17. 17:52
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

Én nem sértődnék meg, de van olyan helyzet amikor elég nehéz megoldani, hogy a gyerek ne legyen ott, és ez elég sok plusz kellemetlenséggel jár. Pl ha közeli rokonról van szó, akkor nyilván az egész rokonság ott lesz a lagzin, tehát nem tudom se nagyira, se tesóra bízni a gyereket (ahogy ők se) a fizetős szitter meg éjszakára, hajnalig nem olcsó, sok nem is vállalja. Aztán ha szoptatós baba van, azt nem lehet otthon hagyni, tehát ezesetben én sem megyek, valószínűleg akkor már a férjem se fog elmenni egyedül. Ha barátként megyek lagzira, az nyilván valamivel egyszerűbb, könnyebb megoldani, hogy valamelyik családtag felügyeljen a gyerekre (de a szoptatós problémára az sem megoldás, hogy a nagyira hagyom.)

Ezeket az eseteket leszámítva nem gond a dolog, mi speciel nyaralni is járunk gyerek nélkül. Kell néha némi gyerekmentes idő, vagy megbolondulnék.

2021. ápr. 17. 18:05
 25/33 anonim ***** válasza:
71%
Az esküvő családi ünnep? Mióta? Az, hogy nektek megfelelő, hogy a gyerekek és a babák egyik szobába mesét néztek, ti meg a másik szobába mulatoztok meg isztok, az megfelel, attól másnak még nem. Egy esküvő, egy lagzi nem a családról szól, nem a meghívottak gyerekeinek kényelméről kell szóljon. Néha félre kell tenni a nagy egót, és felfogni, hogy most nem a ti gyerekeiteké a főszerep, hanem az ifjú páré. Ha ők mulatozós-ivós lagzit akarnak, akkor ott gyereknek nincs helye.
2021. ápr. 17. 18:07
 26/33 anonim ***** válasza:
31%

Ez egy ilyen nap 😀 Miért érzem úgy hogy itt senkinek se lesz lagzija (hogy is lehetne most a covid miatt), de provokációnak megteszi:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

2021. ápr. 17. 18:25
 27/33 anonim ***** válasza:
37%

25 én már magam miatt se vinnem a gyerekeket, mert való igaz hogy úgy nehéz önfeledten szórakozni.

De amit leirtal, ez az onimado menyaszorny azennagynapom mostcsakenvagyok a középpontban típusú esküvő rohadtul nem tűnik szórakoztatnak (inkább a naszajandekpenzbol hivnek bebiszittert és elmennenk a férjemmel egy fine dining vacsorára😍)

2021. ápr. 17. 18:32
 28/33 anonim ***** válasza:
73%
Mert ma még mindig ott tartunk, hogy a gyerek mindennek az alfája és omegája, ami mindent, mindig, minden körülmények között felülír.
2021. ápr. 17. 18:38
 29/33 anonim ***** válasza:
86%
Eszembe jutott egy tanfolyam tarsam. Buszken mutogatta a menyasszonyi kepet. Tortenetesen egy kislannyal volt lefenykepezve. Erre mindenki "de aranyos" igy a kislany, ugy a kislany. A vegen szegeny no kiakadt. Oke,hogy edes, cuki a kislany de O? Pedig szep menyasszony volt.
2021. ápr. 18. 02:20
 30/33 anonim ***** válasza:
87%

Ha nagy a lagzi, pl 80fő felett, akkor az a pár gyerek elenyészik, de ha valaki az alatti létszámmal szeretne, akkor viszont nagyon zavaró tud lenni. ( nincs is annál zavaróbb, mikor a szertartás közben elkezd bőgni a gyerek... Nem kevés pénzbe kerül az esküvő, lagzi és általában egyszer van egy életben, szóval igenis élményromboló az ilyen...)

Ez a tiszteletről is szól szerintem: a pár igenis eldöntheti, hogy kit akar és kit nem a saját esküvőjén, lagziján.

2021. ápr. 18. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!