Miért sértődnek meg azon az emberek, ha valaki gyerekmentes esküvőt, lagzit akar?
“inkább a naszajandekpenzbol hivnek bebiszittert és elmennenk a férjemmel egy fine dining vacsorára”
Na itt árultad el magad, micsoda egy önző rohadék vagy, nulla tisztelettel az ifjú pár irányába!
Nem is az a bajod, hogy el kell szakadnod a tündibündi szent gyerekedtől, hanem hogy nehogy már egyszer az életben egy napon TE alkalmazkodj máshoz és ne körülötted meg a kölyköd körül forogjon a világ. Szánalmas vagy.
Én is biztos, hogy gyerekmentes esküvőt fogok tartani, vagy legalábbis 16 év lesz az alsó korhatár. Nem érdekel, ki sértődik meg, azért nem is lesz kár, hogy egyetlen napon nem tudja az én kérésemet tiszteletben tartani, cserébe az egész éjszakás vendéglátásért (nálunk nem lesz koldulásos menyasszonytánc és a több tízezres nászajándék sem elvárt egyébként). Ha valaki rákérdez, nyíltan meg fogom mondani, hogy egy gyereknek diszkóban sincs keresnivalója, márpedig mi olyan hangulatú lagzit tervezünk (nyilván drogozni, wc-ben kefélni nem fogunk, mielőtt beleköt valaki), ivás, cigarettázás lesz hangos, nem feltétlen gyerekeknek való zenével. Nem akar senki amiatt izgulni, hogy jaj a 14 éves be ne rúgjon, a 8 éves nehogy olyan vicceket, sztorikat halljon a vacsoraasztalnál, amik nem neki valók stb stb. Nem, nem alpári röfögés lesz, de a házibuli hangulatot nem óhajtjuk mellőzni azért, mert pár ember képtelen felfogni, hogy nem a kölyke a világ közepe.
Egyébként mikor az elején felvázoltam az esküvőt, több rokon, barát gyerekes anyuka maga mondta, hogy szerinte ezt gyerekmentesnek kéne már eleve “hirdetni” és hogy szívesen mennek ettől függetlenül, csak szóljunk időben és egyértelműen a lagzi jellegéről, hogy annak megfelelően tudjanak felügyeletet intézni, ha kell. Szerintem ez a korrekt hozzáállás.
Én nem sértődnék meg, szerintem mindenki maga dönti el, kit hív meg az esküvőjére és kit nem.
Nekünk van gyerekünk, de sokszor csinálunk programot kettesben, viszont, egyébként én gyerek mentes eletszakaszunkban is sokkal jobban szerettem a gyerekes eskuvoket. Nem tudom, ahol mi voltunk, az mindig olyan volt, hogy cukik voltak, tancoltak, mulattak, 7-8ig, aztán a nagyszülők, vagy akit megbíztak a szülők haza igen őket, nem is értem mit csinalna egy kisgyerek később meg ébren. A mienk 7 kor alszik...
Szóval bőven van csak felnőtt része úgyis egy eskuvonek.
Az hogy visít, pukizik engem csak akkor zavar, ha a részeg nasznep csinalja, ha a gyerek, az nem.
De egyéne válogatja. Van sok exgyerek, aki nem szereti a gyerekeket és úgy érzi ő jobb tarsasag.
És van olyan is, aki eg nyugos felnőtt esküvőt akar. Aki ezen megsértődik nem jó barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!