Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek a külsőddel azonosí...

Az emberek a külsőddel azonosítanak?

Figyelt kérdés

Tehát olyan jellemződdel ami az irányításodon kívül esik.

Mindenhol megjárom, hogy kezdés után pár héttel vagy hónappal belém állnak. Gondolom nem tetszik a fizimiskám nekik mert azon kívül nem sok vizet zavarok, csendben végzem a dolgom.

A külső annyira zavarja az embereket, hogy már támadni kezdenek?

Ezt arra értem amikor még nem fogyaték kategória, mert azt figyeltem meg, hogy a fogyatékosokat jóval ritkábban bhaszogatják mint a simán rondákat.

2023. aug. 2. 12:01
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is azért nincs 27 évesen se barátnőm, se túl sok haverom, mert nem vagyok extra jóképű. Még csak bűn ronda se vagyok, egyszerűen átlagos, kevéssé előnyös, és ez már elég ahhoz hogy egy halom szarnak nézzenek, mikor semmi rosszat nem teszek. Sajnos ez egy ilyen világ.
2023. aug. 2. 21:06
 42/48 anonim ***** válasza:
0%

Akkor hogy lehet teljesen hétköznapi dolog hogy teljesen átlagos külsejű emberek párkapcsolatban/házasságban élnek?

2023. aug. 2. 21:52
 43/48 anonim ***** válasza:
0%
#42 Mondjuk mert elég sok pénzük van?
2023. aug. 2. 22:15
 44/48 anonim ***** válasza:
0%

Akkor hogy lehet teljesen hétköznapi dolog hogy teljesen átlagos külsejű, egyáltalán nem pénzes emberek párkapcsolatban/házasságban élnek?

2023. aug. 2. 22:17
 45/48 Kólauborkával ***** válasza:
16%

Mert elég sok pénzük van?!?! Te melyik országban élsz? 10.000.000 “csóró” országában élünk, az emberek többségének annyi anyagi érzéke nincs, mint egy mókusnak, az legalább gondol a télre és raktároz….

Álomvilágban éltek az a baj, könyebb másra mutugatni, mint belátni miben kell változnod, mert ehhez ugye elöbb fel kell ismerned saját hibáidat, ami nárcisztikus személyiségként igen nehéz.

Az ilyen embereket hétköznapi nyelven gyökérnek nevezik…

2023. aug. 2. 22:20
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Első benyomás általában abból épül fel amit látunk.
2023. aug. 3. 05:43
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzékelem. Nem a külsőm, sokkal inkább a testtartásom-testbeszédem lehet az, ami miatt úgy ítélnek meg, ahogy.
2023. aug. 3. 11:50
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mivel azonosítanak az emberek.

Viszont kevésbé érdekel, mint amennyire tudom.

Nekem nincsenek ilyen eseteim, bár nincs is sok esélyük, hogy legyen.

2023. aug. 4. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!