Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek a külsőddel azonosí...

Az emberek a külsőddel azonosítanak?

Figyelt kérdés

Tehát olyan jellemződdel ami az irányításodon kívül esik.

Mindenhol megjárom, hogy kezdés után pár héttel vagy hónappal belém állnak. Gondolom nem tetszik a fizimiskám nekik mert azon kívül nem sok vizet zavarok, csendben végzem a dolgom.

A külső annyira zavarja az embereket, hogy már támadni kezdenek?

Ezt arra értem amikor még nem fogyaték kategória, mert azt figyeltem meg, hogy a fogyatékosokat jóval ritkábban bhaszogatják mint a simán rondákat.

2023. aug. 2. 12:01
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze a nácihoz.

Kezdjük azzal, hogy a nácik hátravisznek és tarkón lőnek.

2023. aug. 2. 12:54
 22/48 A kérdező kommentje:

21

“ Ennek semmi köze a nácihoz.

Kezdjük azzal, hogy a nácik hátravisznek és tarkón lőnek.”

Az mégis jobb. Gyors, kegyes halál.

De ez így…

2023. aug. 2. 12:58
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Miért vállalnád magadra mások munkáját? Szóból ért az ember, ha meg nem, akkor lesz egy kis csetepaté. Ki kell harcolni a helyed, főleg ha nem a főnök mondja, hanem a kollég(in)ád ugráltat. Problem? Akkor főnivel is megbeszéljük, esetleg team, majd lesz valami.

Miért gondolod, hogy csak az über szépnek jár a megtiszteltetés?

A világ nem ennyire fekete vagy fehér.

2023. aug. 2. 12:59
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok szép még is egész jól elboldogulok.
2023. aug. 2. 13:01
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
22 [link]
2023. aug. 2. 13:03
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

"Míg a szép embereknek semmit nem kell tenniük, alanyi jogon kijár nekik a tisztelet, befogadás."

Ha ennyire beteges módon gondolkodsz, akkor nem csoda hogy nem találsz senkit.

Normális közösségekben a tisztelet eleve egy alap dolog, az senkinek nem a külsejéért jár.

2023. aug. 2. 13:27
 27/48 A kérdező kommentje:

26

Ezek szerint elég ritka a normális környezet.

Az esetek többségében meg tudattalanul csinálják ezt, nem is ismerik be.

Amolyan automatizmus.

A tanulmányok szerint is így működik. Mert tudatos szinten mindenki a legjófejebbnek, legigazságosabbnak akarja magát érezni. Ezért megracionalizálják, hogy Józsival azért szhar alakok mert Józsi rosszindulatú, sumák, lenéz mindenkit (ez áll a csendessége mögött). Így máris jogos a gyűlölködés Józsi felé.

2023. aug. 2. 13:36
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
És ha mondjuk abból indulnál ki, hogy meg se kell szólalnod, alapból érzik amit kifelé sugárzol? Az emberek azért elég ösztönlények, nagyon sokszor a leggyengébb pontodon támadnak meg akaratlanul. Olyankor mi a helyzet?
2023. aug. 2. 13:49
 29/48 anonim ***** válasza:
22%

"Ezek szerint elég ritka a normális környezet."

Nem az. 80-90%-ban ilyenekkel találkoztam, pedig elég sokfelé megfordultam már.

2023. aug. 2. 13:56
 30/48 anonim ***** válasza:
89%

Évekkel ezelőtt ismertem egy fickót. Mikor először találkoztunk utána kissé ittasan elpanaszolta, hogy őt egyébként az összes barátja cserbenhagyta, senkire se számíthat, bla bla bla... Még kicsit meg is sajnáltam hogy ilyen helyzetbe van.

Én különösebben mély barátságba nem kerültem vele, de külső szemlélőként láttam milyen. Egoista akaratos energiavámpír, rádzúdítja magát és csak leszív. Ha valami nem úgy történik ahogy elképzelte, akkor megsértődik, egyből előadja hogy "őt cserbenhagyják a barátai". Aki kicsit befolyásolhatóbb, arra rátelepszik, elszeparálja a normális barátaitól, hogy csak ő szálhasson rá, és élősködhessen rajta energiavámpírként.

Ott esett le, hogy az az önsajnáltatás amit előad, az nem más emberek hibája, hanem saját maga taszítja el magát az emberektől a kiálhatatlanságával, de ezt ő úgy festi le, mintha mindenki más hibája lenne, nem az övé.

Na nálad is valami hasonlót érzek, hogy annyira sújkolod magadba ezeket a negatív dolgokat, hogy lehetséges, hogy az erre való túlzott rágörcsöléssel hívsz életre valami olyat magadból, ami miatt az emberek inkább kerülni akarnak.

2023. aug. 2. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!