Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek a külsőddel azonosí...

Az emberek a külsőddel azonosítanak?

Figyelt kérdés

Tehát olyan jellemződdel ami az irányításodon kívül esik.

Mindenhol megjárom, hogy kezdés után pár héttel vagy hónappal belém állnak. Gondolom nem tetszik a fizimiskám nekik mert azon kívül nem sok vizet zavarok, csendben végzem a dolgom.

A külső annyira zavarja az embereket, hogy már támadni kezdenek?

Ezt arra értem amikor még nem fogyaték kategória, mert azt figyeltem meg, hogy a fogyatékosokat jóval ritkábban bhaszogatják mint a simán rondákat.

2023. aug. 2. 12:01
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
49%

"Igen jó lesz, megint húzzuk fel a vitorlááát!"

https://www.youtube.com/watch?v=70Lx5ih-1lY&ab_channel=VIDSZ..

2023. aug. 2. 14:11
 32/48 Kólauborkával ***** válasza:
88%

Az összes válaszból azt hiszem a 30# (14:00 ma), ráérzett a dolgok lényegére.

Sok “csúnya” embert ismerek (ugye ez relatív), de mind normális közösségi életet tud folytatni.

Szerintem nagyon megragadtál a külsönél (ami tapasztalatom szerint baromira lényegtelen).

2023. aug. 2. 14:12
 33/48 anonim ***** válasza:
18%
Nem, legkevésbé sem.
2023. aug. 2. 14:13
 34/48 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom minek kell 1000 választ írni ilyen kérdésekre. Megint egy abból a pár nyafogós, drámai, hisztike incelből, aki ide írogat.

Hogy a nácik "kegyesebbek", mint csúnyának lenni? Akinek ilyen elhagyja a száját, annak én nem akarok a közelében lenni. Egyszerűen elrontja az ember hangulatát, leszív teljesen. ÉS nem, nem azért, mert esetleg ronda. Hanem mert egy nyomoronc energiavámpír kis örökös áldozat.

2023. aug. 2. 17:17
 35/48 A kérdező kommentje:

34

“ Hanem mert egy nyomoronc energiavámpír kis örökös áldozat.”

Hanem mert esetleg nem tudod feldolgozni a kínos igazságot?

Miért tartod olyan nagyra az emberi fajt?

2023. aug. 2. 17:22
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem kicsit: nagyon, főleg, ha van valamilyen fogyatékossága az embernek.
2023. aug. 2. 17:26
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
A primitív emberek biztosan nagyobb arányban tennék ezt, egy ideje nem sok ilyennel van kapcsolatom.
2023. aug. 2. 17:29
 38/48 anonim ***** válasza:
17%

"Hanem mert esetleg nem tudod feldolgozni a kínos igazságot?"

. Ja, mindig nektek van igazatok, még ha a tények ezerszer is megcáfolnak titeket...

2023. aug. 2. 18:51
 39/48 anonim ***** válasza:
17%

"Hanem mert esetleg nem tudod feldolgozni a kínos igazságot?"

Ezt inkább magadtól kéne megkérdezned. Ugyanis a kínos igazság az, hogy a viselkedéseddel, a belső tulajdonságaiddal taszítod el magadtól az embereket, és ezen tudnál is változtatni... ha nem kifogáskeresésre és hisztire, mártirkodásra pazarolnád az idődet.

2023. aug. 2. 18:54
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, a nagyon szepnek tartott emberekkel is rosszindulatuak, kikozositoek tudnak lenni ellenkezo nemuek is. A rosszindulatnak fogas kell. Nagy altalanossagban az a gond, ha kilogsz a sorbol. Barmivel.
2023. aug. 2. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!