Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bet365 azonosítás?

Bet365 azonosítás?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nyáron fogadtam utoljára a bet365-ön az EB-döntőre. Onnan maradt elvileg 420forintom (ami kivehető, a fogadási kreditem 0). A honlap szerint azonosítanom kell a számlámat, igényeltem is ilyen postai azonosítót, beírom a kódot, jön egy üzenet, hogy sikeres azonosítás, viszont továbbra sem történik semmi. Ha rámegyek, hogy befizetés azt írja ki megint, hogy azonosítás szükséges. Ilyenkor mi a teendő? Azt a 420 forintot nem tudom sem felvenni, sem újra feltenni fogadni. Többet sem tudok befizetni. Már vagy tízszer próbáltam ezr a postai kódot, mindig ugyan az. Van valami bizonsági kód is, amit nem tudok és az e-mailek között sem találtam. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi :)

20 éves vagyok, nem az a baj, hogy ne lennék 18…

2021. dec. 16. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért itt kérsz segítséget ha van élő chat ügyfélszolgálat a honlapon, akik bele is látnak a dolgokba?
2021. dec. 16. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Beszarás hogy előbb gyakorizol mint hogy nekik írnál.
2021. dec. 16. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Ah, köszi nem tudtam, hogy van élő chat.. megpróbálom azzal. Köszi a tippet :-)
2021. dec. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!