Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek a külsőddel azonosí...

Az emberek a külsőddel azonosítanak?

Figyelt kérdés

Tehát olyan jellemződdel ami az irányításodon kívül esik.

Mindenhol megjárom, hogy kezdés után pár héttel vagy hónappal belém állnak. Gondolom nem tetszik a fizimiskám nekik mert azon kívül nem sok vizet zavarok, csendben végzem a dolgom.

A külső annyira zavarja az embereket, hogy már támadni kezdenek?

Ezt arra értem amikor még nem fogyaték kategória, mert azt figyeltem meg, hogy a fogyatékosokat jóval ritkábban bhaszogatják mint a simán rondákat.

2023. aug. 2. 12:01
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amire gondolhatott a 10-es, ha nem rózsaszín, szőrös nyuszitappanccsal mész be interjúra, akkor még növelheted is az esélyeidet, de ha mondjuk kancsal vagy, vagy 6 ujjad van, az ellen nem tudsz mindig tenni.
2023. aug. 2. 12:26
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek többsége is csak a felszín."

Persze, de senkit nem érdekel a felépitmény, ha az alapozás el van b*va. Egy ápolatlan, igénytelen ember testi közelségét például senki nem bírja sokáig elviselni, tökmindegy hogy amúgy milyen empatikus lenne. Az ember akkor simán keres egy olyat, aki ad is magára, és pont ugyanúgy empatikus, mint a másik.

2023. aug. 2. 12:36
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Erős személyiséggel szerintem azért eléggé lehet ellensúlyozni az előnytelen kinézetet. Persze nyilván akinek előnytelen a kinézete nagy valószínűséggel nem lesz túl magas önbizalma.
2023. aug. 2. 12:37
 14/48 A kérdező kommentje:

13

“ Persze nyilván akinek előnytelen a kinézete nagy valószínűséggel nem lesz túl magas önbizalma.”

Ennyire náci jellegű lenne a társadalmunk?

Akkor egy pszichológus mit tud mondani az önbizalomhiányos embereknek ha az a természet rendje, hogy nincs önbizalmuk semmi?

2023. aug. 2. 12:38
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

"Semmit nem mond az empátiádról, műveltségedről, intelligenciádról stb."

Dehogynem. A stílus, ahogy öltözködsz, ahogy beszélsz másokkal, stb, az pont hogy nagyon is sokat elárul rólad.

2023. aug. 2. 12:39
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

"ha az a természet rendje"

Nem az a természet rendje.

2023. aug. 2. 12:40
 17/48 anonim ***** válasza:
81%

"“ Persze nyilván akinek előnytelen a kinézete nagy valószínűséggel nem lesz túl magas önbizalma.”

Ennyire náci jellegű lenne a társadalmunk?"

Ebből hogy következik hogy "náci jellegű lenne a társadalmunk"?

Nem értem.

Elmagyaráznád?

2023. aug. 2. 12:43
 18/48 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, ugyan ebben a helyzetben vagyok. Előbb utóbb jön a szarkeverés, ha máshogy nem, a hátam mögött. Pedig ápolt vagyok. Nem egy modell szépség, de csinos, tiszta, igényes. Barátságos vagyok nem pletykálok.

Az egyik, amit észrevettem, hogy minél több munkát elvégzel helyettük (is), annál ink ább megtűrnek. Magyarán, ha jó csicska vagy és a kiadott munkán felül még csinálsz valamit. Én ezt már nem bírom sem erővel, sem gyomorral. Megcsinálom a saját részem, a többit meg kapják be.

Most egy engem küldtek el és maradt helyettem a csöves külsejű, fogatlan új kollegina. Ő kicsit jobban hajtható, még egyenlőre, de már most panaszkodik, hogy nem fogja csinálni sokáig 😆

2023. aug. 2. 12:47
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

"Erős személyiséggel szerintem azért eléggé lehet ellensúlyozni az előnytelen kinézetet."

Miért nem ezt a részét ragadod meg?

Miért a másikra koncentrálsz?

2023. aug. 2. 12:51
 20/48 A kérdező kommentje:

18

Gusztustalan a társadalmunk.

Amúgy ja, ha hajlandó vagy magadra vállalni más munkáját is akkor kicsit jobban megtűrnek.

Míg a szép embereknek semmit nem kell tenniük, alanyi jogon kijár nekik a tisztelet, befogadás.

Annyira herótom van az emberektől

2023. aug. 2. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!