Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok,ha egy fegyver...

Mit csinálnátok,ha egy fegyveres rabló akarna betörni a házatokba?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy éppen vacsoráztok és arra lesztek figyelmesek, hogy ugatnak a kutyák, autót hallotok, kinéztek az ablakon és megláttok egy férfit fegyverrel, aki éppen a kaputokon készül bemenni, hogy kiraboljon vagy elraboljon titeket.Mit tennétek ebben a helyzetben?Tegyük fel, hogy egyedül vagytok otthon.
2023. júl. 5. 17:31
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Pontosan ilyen mentalitás miatt nem fog olyan helyre betörni valaki ahol tudja a betörő hogy lőfegyver van és kész használni a lakó. Ugyanígy működnek a "Gun Free Zone" táblák az Egyesült Államokban is. Kivétel nélkül olyan helyre mennek tömegmészárolni az elmebetegek ahol tudják, hogy le van fegyverezve mindenki és nincs aki ellenáljon. Logika és józan ésszel ki lehet lyukadni erre.

Az meg hogy egy betörő nem akar meghalni párezer forint miatt, azt magasról leszarom. Ő döntése, hogy engedély nélkül illegálisan behatol a telekre, házba, lakásra, ahol akár gyerekek is tartózkodnak. Onnantól kezdve számoljon következményekkel, ami nemcsak egy ejnye-bejnye lesz.

Illetve, ha igaz amit mondasz a "karrieredről", add fel magad, vagy remélem egy házban majd hozzám hasonló gondolkodásmódú emberek várnak majd.

2023. júl. 7. 11:47
 32/43 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan kétkezi munka, mint az asztalos vagy a villanyszerelő.És nem keveset bele is kell fektetni.Pl.Símaszk,kesztyű, feszítővas stb...Ugyanúgy meg kell dolgozni a pénzért, mint más munkakörökben!
2023. júl. 7. 11:56
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem innentől kezdve csak trollkodsz, nagyon nem is fordítanék időt már erre, mindent leírtam amit akartam a kérdéssel kapcsolatban. Ilyen elmeroggyant érvelést még életemben nem hallottam xD. Az asztalos, vagy villanyszerelő nem LOP, vagy nem okoz súlyos mentális/fizikai kárt a kuncsaftjainak. Te LOPSZ, nem adsz cserébe SEMMIT. Nem lehetsz ennyire retardált, légyszíves mondd az, hogy csak trollkodsz. Be is fejezem itt a beszélgetést, további szép napot.
2023. júl. 7. 12:04
 34/43 A kérdező kommentje:
Tudod mi munka egy 7 pontos ajtózárat kifúrni?Vagy a mozgásérzékelős lámpákat, kamerákat, riasztórendszert kijátszani?
2023. júl. 7. 12:54
 35/43 anonim ***** válasza:

30

Csak reklámozzad, majd hozzád fog betörni a TEK az IP címed alapján és ha igaz amit írtál ha nem, majd magyarázkodhatsz nekik egész nap.

2023. júl. 7. 16:49
 36/43 A kérdező kommentje:
Természetesen kamu volt, de biztos, hogy egy betörőre a TEK megy ki ez nem is vitás, ahogy az sem, hogy erről az oldalról le tudnak nyomozni az IP címem alapján.
2023. júl. 7. 16:59
 37/43 anonim ***** válasza:

36

Most már betojtál mi? :D Már késő és a TEK most táraznak. :P

2023. júl. 7. 17:04
 38/43 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el most értek ide szerintem.Egy egész hadsereg áll bevetésre készen a ház előtt.Úgy 20-25 fő.Különlegesnek érzem magam emlékszem annak idején Portik Tamásért nem mentek ennyien ):D
2023. júl. 7. 17:18
 39/43 anonim ***** válasza:

38

Hiába vigyorgol, de ez is már bűncselekmény mert ijesztgeted az embereket a neten, hogy betörő vagy.

2023. júl. 7. 17:24
 40/43 A kérdező kommentje:

*vigyorogsz

*ijesztegedet

És még nem hallottam olyan bűncselekményről, hogy ijesztegetés!

2023. júl. 7. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!