Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok,ha egy fegyver...

Mit csinálnátok,ha egy fegyveres rabló akarna betörni a házatokba?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy éppen vacsoráztok és arra lesztek figyelmesek, hogy ugatnak a kutyák, autót hallotok, kinéztek az ablakon és megláttok egy férfit fegyverrel, aki éppen a kaputokon készül bemenni, hogy kiraboljon vagy elraboljon titeket.Mit tennétek ebben a helyzetben?Tegyük fel, hogy egyedül vagytok otthon.
2023. júl. 5. 17:31
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
43%

Hát legyen férfi nő ha fegyverrel jönne befele és làtom már a kapuból(és nem rendőr katona tek stb.) akkor biztos lelőném

Pontossan az ilyen dolgok miatt van az (inkább legyen és ne kelljen használni mint hogy nelegyen és kellene) mindenki ellenezte a fegyvert a házba elméletemet aztán hogy a sok migránstól itt már szar a helyzet mostmár a többiek sem hiszik akkora hülyeségnek

Hála istennek még nemvolt rá példa hogy fegyvert kelljen ragadni..,de mostanában egyre durvább és dúrvább itt a szitu a határon (Szabadka) tehát golyó..és nemm feltétlen fejre… lábra kézbe de ugye ahogy sikerül…:D nekem ez az elméletem

2023. júl. 5. 17:56
 2/43 anonim ***** válasza:
51%
Elővenném a 9 milliméteresemet és egyből ráüríteném az egész tárat, aztán hívnám a zsarukat és a hullamentőt, mire kijönnek addigra befejeznénk a vacsit is.
2023. júl. 5. 17:56
 3/43 anonim ***** válasza:
86%
bezárnám az ajtót, leengedném a redőnyt. Amíg próbálkozik bejönni a fém tokozású biztonsági ajtón, addig ráérek hívni a rendőrséget.
2023. júl. 5. 17:58
 4/43 anonim ***** válasza:
98%
Vele együtt keresném a pénzt :/
2023. júl. 5. 18:02
 5/43 anonim ***** válasza:
97%
Felkapnám a telefonomat, és miközben a padlásra felmegyek, vagy a hátsó ajtón kiosonok a kertbe, hívnám a rendőrséget.
2023. júl. 5. 18:10
 6/43 anonim ***** válasza:
97%

Semmi ertelme az ilyen kerdeseknek, mert senki nem tudja, adott extrem helyzet mit hozna ki belole.

A konfrontacio bunozokkel szemben ertelmetlen. Ha volna ra lehetosegem, a kertes hazunk barmely nyilaszarojan at kimenekulnek es a fenyofa alatt at a szomszedba.

2023. júl. 5. 18:10
 7/43 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy bezárnám az ajtót(már ha lenne rá időm), kivagnám a szúnyoghálót átmennek a szomszédba, vagy elbujnék valahová és hívnám közbe a rendőröket
2023. júl. 5. 18:17
 8/43 anonim ***** válasza:
91%

Most ez attól is függ ki hol lakik, mit tud csinálni. Gyerekként gondolkodtam ilyen értelmetlenségeken. Mindig arra jutottam, hogy konkrétan esélytelen lenne kijutni a házból, egy bejárat van, az ablakok magasan. Ami meg nincs magasan az meg a bejáratnál van.

Mondjuk nekünk a tetőtérben a falak egyenesre vannak kihozva, így vannak ilyen "holtterek" oldalt. Igaz ott az ajtó, szóval aki akar oda is be tud menni, de néha gondolkoztam, hogy kvázi búvóhely, pánikszoba szerűként meg lehetne csinálni.

2023. júl. 5. 18:28
 9/43 A kérdező kommentje:
Konkrétan minden a ház/lakás kialakításán múlik na meg azon, hogy ki mennyire szemfüles és ki, hogy tud lereagálni egy ilyen stresszes helyzetet.
2023. júl. 5. 18:33
 10/43 anonim ***** válasza:
95%
Visszaraknám a hűtőbe a kutyák kajáját
2023. júl. 5. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!