Mit gondoltok egy ilyen bankrablóról?
Szoknya, szalmakalap... fél órát dekkol a bankban. Lehet buszozgat is. És annyit rabolt, amivel azért olyan sokra nem megy.
Csak nekem tűnik álmodozó különcnek, nem igazi rablónak?
és mit csinált bent 30-40 percig? Álldogált a sarokban a szalmakalapjában.. kicsit se feltűnő.
Biztonsági őrnek nem tűnt fel ,hogy egy madárijesztő áll a sarokban már 30 perce?
#8-as, nem kell ehhez krízishelyzet. Ajánlom figyelmedbe a sztoicizmust. Röviden annyi a lényege, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy egy adott élethelyzetre adott reakciónkra van hatásunk, még ha az élethelyzetre nem minden esetben.
Kívülről persze ézelemmentesnek tűnhet egy sztoikus ember, de gyakorlatilag csak tudnak uralkodni a hozzáállásukon stresszes helyzetben / környezetben is.
Én is részben így élek és nem volt hozzá szükségem krízishelyzetre. Előző munkahelyemen volt egy nagyon stresszes helyzet, mert nagyon sok milliós támogatás megnyeréséről volt szó, a kollégáim meg rendszeresen szóvá tették, hogy nem értik, hogyan bírok higgadt maradni ebben a helyzetben. Ők végig stresszelték az egészet, én meg egy érzelemmentes robotnak tűntem, de nyilván érdekelt engem is, hogy jól sikerüljön a prezentáció, meg izgultam is, csak nem mutattam semmi jelét kétségnek / aggodalomnak / stressznek / izgalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!