Így fel lehet ismerni a betörőt?
Figyelt kérdés
Ha a betörő harisnyát húz a fejére fel lehet ismerni ha tetten éri valaki vagy kamera felismeri esetleg infravörös?
Eléggé torzítja az arcot vagy lebukik ebben a betörő? Esetleg valakinek személyes tapasztalata?
2020. aug. 10. 17:10
5/19 anonim válasza:
Ritka az az eset, amikor az arcáról ismerik meg és érik utol a betörőt.
6/19 anonim válasza:
#5 Nem hiszem hogy ritka, mikor hozzánk törtek be az volt az utolsó esély a kamerák alapján.
7/19 anonim válasza:
#6: Ahogy mondod, az az utolsó esély.
8/19 anonim válasza:
Ha úgy tör be, hogy itthon vagyok, akkor gázforrasztóval eltávolítom a fejéről a harisnyát és utána már felismerhető lesz.
9/19 anonim válasza:
Szevasz öcsi megyünk lopni?
Nem jó ötlet. Várlak szeretettel. Csak 100-an vagyunk a munkásszállón, gyerekek is vannak. Azért várlak!
10/19 anonim válasza:
Gondolom betöréshez készülsz, na mindegy nem az én dolgom és nem az én pár évem lesz a hűvösön.
Én is azt mondom nem nagyon takarja az arcot, max csak nehezebb kitalálni ki vagy. Ha már annyira akarod inkább símaszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!