Hány felnőtt, átlagos testalkatú férfi lenne képes megverni a pályája csúcsán lévő Mike Tysont?
#10:
Ja, persze, te vagy Bruce Lee és Chuck Norris szerelemgyereke. Kanapéharcos...😊
#12akkor mássz ki a kanapéból a 200 kilóddal és mutasd meg mit tudsz, 0 edzéssel 0 tapasztalattal, 0 genetikával.
Mike Tyson még a legnagyobb bikákat is simán szétverte, akik itt mondják, hogy megverték volna
...
Lába is komoly volt, megrúg, kiszakad a veséd.
Nagyjából 6 átlag férfi kéne szerintem, mert egyet eltalál, addig 1 mögé kerül addig még 1et eltalál,addig oldalról lefogja egy, akkor az is kap egyet, a másik oldalról is egy, és mögüle is, aztán már nem könnyű, de talán le tudnák fogni, mondjuk ha nem tudják, hogyan, akkor esélytelen
13-as!
A 0 edzésről annyit, hogy hetente többször sétálok 5-6 km-t, télen-nyáron.
Nem tudom hol él a Tyson, de nem fogok azért odautazni, hogy megverjem, vagy hogy gondoltad ezt, hogy mutassam meg?
14:az az egészséges minimum, ha napi 10 kmet sétálnál.
Konkrétan fotelember vagy, és simán szétcsapnélak, terülnél az első balhorog után.
Engem meg Tyson csapna így szét.
Tyson megverne téged 80 évesen is csak, nem kaptál még te egy erősebb pofont, egoista vagy, ennyi.Nálad nagyobb, erősebb, eddzettebb embereket is kilapított Tyson, akiknek a bemelegítő kör futás volt csak annyi amennyit te egy héten sétálsz
15-ös!
Engem biztos, hogy nem csapsz szét, nagyon sokmindent tudok a harcművészetekről, meg erős is vagyok.
16:
Először is:
4 évig karate (kyokusin)
3 év box
2,5 év kick-thaibox vegyesen, majd 3 év birkózás.
Edzőim a legjobbak,a boxedzőm mestere Papp László volt (edzőm pedig Pintér Zsolt)
Birkózásban is eu bajnok tanított (jóban van apámmal, régi barátok), és szkanderozok, a gripem rohadt erős, koroeztályomnál mindig erősebb voltam, jelenleg is egy kicseszett predátor vagyok, egy qrva titán bazzeg, aki arra vár, hogy ringbe kerüljön vele valaki, akit mint a húsaprítóban, szaggathat darabokra. (Értsd jól)
Mindezek mellett, bemelegítő futásnak 4-5 kilómétert futottunk mindig, súllyal a kézben, a teremhez meg mindig kisétáltam ami 3 km.
Sokkal többet mozgok átlagban mint te, szakmámból kifolyólag is.
Sportmúltamban még: 5 év vízilabda, 3 év kézilabda.
Amúgy 2 méter 6 magas vagyok és 120 kiló.
Elismerem, hogy a legjobb formámban, talán ha kettő én, szálltam volna ringbe a jelenlegi öregedő Tyson ellen, lehet egyszer meg tudtam volna ütni.
Hidd el voltam nálam, és nálad is sokkal profibbakkal egy ringben, és az ő szintjük meg sem közelíti Tysonét, mégis amikor vissza is fogták magukat, akkor is kihívást jelentett.
Szimplán, mert régebbóta nyomják, profibbak.
Alábecsülöd a világ legjobbját, úgy, hogy egy foteljáró kis senki vagy 0 sportmúlttal heti pár kilóméter gyaloglással.
Ha nem hiszed el akkor, menj el a legközelebbi boxteremhez, hívd ki a legnagyobb bikát, majd amikor kiskanállal összekapartak a ring 5 kilóméteres körzetéből, és a nagyfiú bevallja, hogy ő 0 Tysonhoz képest, akkor talán elgondolkozol ezen.
Próbáld ki, ne csak itt legyen nagy a szád, én legalább elismertem, hogy bár igaz nagy darab ogre vagyok, iszonyat erővel, nálam 1-2 fejjel alacsonyabb ellenfél is volt, hogy olyat levágott, hogy nem tudtam melyik dimenzióban vagyok.
Szedd össze magad, és húzzál el boxolni, várom, mikor leszel világbajnok, ha már most a legjobb ellen akarsz menni (hozzáteszem a jelenlegi legkomolyabbak meg se közelítik Tysont) tehát ha még összejönne, hogy világbajnok legyél, akkor se ismerném el, hogy Tyson, vagy Ali közelébe kerülnél valaha is.
Ebbe születni kell, majd megtalálni.Én pl rúgás nélkül nehezen harcolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!