Hány felnőtt, átlagos testalkatú férfi lenne képes megverni a pályája csúcsán lévő Mike Tysont?
Figyelt kérdés
Egyik férfinek sincs küzdősportoló tapasztala. Szerintetek hány férfira lenne szükség?2023. jún. 27. 10:19
2/17 anonim válasza:
De lehet tul keveset mondtam, ha atlagos emberrol van szo, felnenek a tamadastol, plusz nem mernek tamadni
3/17 anonim válasza:
2 elég lenne. Mert ezek a verekedések nem úgy zajlanak ahogy a filmekben, hogy körbeállják 20an a főszereplőt majd egyesével támadnak. Aztán amíg az egyikkel harcol a főszereplő, a többi 19 ellenfél nézi... Egyik előlről rámenne, a másik hátulról. Kétfelé nem tudna figyelni... Persze ha szemből "szabályosan" mennének rá a box szabályai szerint akkor akárhány jöhetne...
De szabályok nélkül elég kettő...
4/17 anonim válasza:
Én ötre tippeltem, hogy ha sikerült ledönteni, akkor a négy végtagot egy-egy ember lefogja, az ötödik meg lekötözi az embert. Kb csak így lehetne ártalmatlanná tenni.
5/17 anonim válasza:
Egyedül is elég lennék. Kapna tőlem egy judo ütést és vége.
6/17 anonim válasza:
Elég egy is bőven. A lőfegyverek csodákra nem képesek, de egy Tyson is füstszűrőssé tehető vele. Lukas óra.
8/17 Senior Séf válasza:
Én egyedül is megverem, ha ki mer állni ellenem ultizni.
9/17 anonim válasza:
Seagalt is megkente!!! Ember, normális vagy? :D Ha Sirály Pistinek nem ment akkor 1000 férfinak se fog...
10/17 anonim válasza:
Egyedül kiütöttem volna, nagyon gyors a mozgásom és pontosan tudok ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!