Csak szerintem rossz ötlet egy szobakutya mellé egy nagy testalkatú, felnőtt kutya?
Van egy 1,5 éves Bolognese kutyám.Félig benti,kinti kutya.
Télen bent van,nyáron többnyire kint az udvaron.
Apám a fejébe vette,hogy szeretne egy kutyát kintre,olyan "házőrzőt".
Kinézett egy labradort.Aki már felnőtt.
De én félek,hogy bántaná a kicsit,meg folyton fegyelmezetlen lenne,ha másik kutya lenne és kaparná az ajtót.
Házőrzésre riasztó.
A labi - ahogy írták - pláne nem házőrzésre való.
Amúgy nem lenne gond, összeszoktathatóak, csak épp a labik igényei mások, mint amit Apukád gondol.
Manapság már a (bármilyen) kutya házőrzésre hamvában holt ötlet!
Millió módszer van a kutya hang nélküli kiiktatására, most nem sorolom, mert nem akarok tippeket adni.
Valóban ha apukád tart a betörőktől, akkor riasztót szereltessen, az valamivel eredményesebb és a költségei is kevesebbek, mint egy lelkiismeretesen tartott kutya költségei úgy nagyjából 15 évig.
A labrador meg önmagában is rossz ötlet házőrzésre, ahogy azt már előttem leírták.
Direkt írtam idézőjelben:D
Szerinte a kutyának a testalkatából már "tekintélye" van:D
Agresszív kutyát nem szeretnék.
Kedves Kérdező!
Ha idézőjelbe tetted, az azt jelenti, hogy nem is gondoljátok komolyan a házőrzést. Akkor meg minek kell egy kizárólag kinti tartású kutya? De tényleg!
Dolgozó, tanuló emberek mellett, akik a munka után hazamennek és a mindennapi életet élik a házban, vagy pihennek, milyen kapcsolatot tudnak kialakítani a kutyával, aki igényli az ember közelségét? Különösen ősztől-tavaszig, amikor még kerti munkák sincsenek.
Szelíd kutyának amúgy sem lesz tekintélye, agresszív, vad meg szétszedi a kiskutyát.
Remélem tényleg nem gondoljátok komolyan!
Van már egy kutyátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!