Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ez nyomon követem mánia...

Mi ez nyomon követem mánia mostanában az én időmben meg semmi????

Figyelt kérdés
Most vagyok 22 éves én a 2000-ezres évek közepe és 2010 évek elején nőttem fel (2001 es születésű vagyok) és volt hogy akkoriban lehetem csak 7-8 kb és egyedül gyaloghattam le a gyamamahoz , meg ott a környéken kb 400-600 méteres körben (kertvárosi panelok) játszhattam szaldgalhattam stb a közelben lévő falu játszó terére is lehetünk a hugommal (akkor én 7-8 ő kb 5-6 lehetett) most meg az új húgom (2012 es) a kb 200m lévő játszó térre nem engedi el a muter egy nyomkövető óra nélkül. Meg annó volt hogy nyáron este 9 is let lehetünk a játszó téren most meg este 6 kora már hívják is az órán, hogy "gyere fell mert már sötét van" miért fordult ki így a világ az elmúlt kb 15 évben????

2023. jún. 16. 05:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
#8: megint ezzel jössz? Gondolom, bizonyítékod most sincs.
2023. jún. 16. 06:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Volt hogy 12 évesen elküldtek a a kb 1.5 km lévő Aldi ba hogy vegyek ezt azt és cserébe vehettem kólát meg csokit magamnak
2023. jún. 16. 06:23
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

#10: ha nem csak egy eset, akkor miért ezt az egy esetet hozod fel másodszorra?

Egyébként honnan tudjuk, miért félti túl anyád a későn született lányát? És Te miért nem tőle kérdezed meg? Tudod, én a '80-as években születtem: ha anyámmal volt gondom, vele beszéltem meg. Ma már ez nem divat? Hová tart ez a világ... :)

2023. jún. 16. 06:26
 14/24 anonim ***** válasza:
85%
Engem óvodás koromban az óvónéni küldött el cigiért a boltba, ahol azt meg is kaptam (meg volt beszélve), sőt magam is gyalog jártam óvodába, ami annyira tetszett, hogy a saját 2000-es években született gyermekeimnek is megengedtem, akik aztán suliba önállóan jártak busszal a 15 kmre lévő településre. Szóval nem mindenki bolondult meg. Sose volt nyomkövetőjük, ha tudni akartuk, hogy mi van velük felhívtuk őket.
2023. jún. 16. 06:31
 15/24 A kérdező kommentje:
Pontosan ja és a suliba is ő kíséri él miközben én annyi idősen egyedül busszal jártam
2023. jún. 16. 06:34
 16/24 A kérdező kommentje:
És beszéltem már vele mimdig válaszul valami Facebook összeesküvés elméleteket mondott
2023. jún. 16. 06:38
 17/24 anonim ***** válasza:
20%
Hát én biztos nem engedtem volna a szüleimnek. Tök para hogy minden másodpercben tudják, hol vagyok... Esetleg kamera nem kell hozzá, hogy nézni is tudják minden percemet? 🙄 Nálunk ez úgy működött, hogy megmondtam, merre megyek, milyen útvonalon, és nem tértem el tőle. Kölcsönös bizalom. Bár ehhez ki kell alakítani egy felelősségérzetet és bizalmat a gyerekkel, ami manapság sok szülőnek túl sok erőfeszítés lenne, könnyebb rárakni a nyomkövetőt. És mielőtt valaki mondja, nem, egy elrablásnál nem segítenek ezek, mert az az első, hogy minden elektromos kütyüjétől megfosztja a gyereket. Ez kb magától értetődő. Különben a google telefonkeresőjével is simán meg lehetne találni.
2023. jún. 16. 06:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Pontosan én pl volt hogy a muter a telekocsiban hagyta a telót és az talta meg
2023. jún. 16. 07:03
 19/24 anonim ***** válasza:
26%
Nézd meg az esti híreket és megérted...sok a debil, deviáns, elmebeteg, pedo..., de ha ennyi van, akkor miért nem kapják el a közterületesek...érdekes.
2023. jún. 16. 07:37
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem is találkoztam meg olyannal amúgy aki a gyerekét gps-szel figyelné.

Egyedül meg azért féltik a kisgyereket elengedni bárhova is mert figyelmetlen, és mivel egyre több az autó, raadásul stresszesek az emberek, nem figyelnek sokkal nagyobb az esélye hogy elütik, mint mondjuk 15 éve volt.

2023. jún. 16. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!