Mi ez a VPN mánia mostanában?
Jelentős része a reklámoknak (külföldi tartalmaknál) valamilyen VPN szolgáltatást hirdet. Miért kapták fel ennyire? Miért akar most hirtelen mindenki "láthatatlan" lenni a neten? Azt tudom, hogy a nyugati országokban jobban figyelnek a torrentezőkre, fájlmegosztókra és komoly büntetést rónak ki a kalózokra. Ennek van valami köze a dologhoz? Vagy csak paranoia?
Tény, hogy az USA-ban rengeteg scammer van, de eddig abban a tudatban éltem, hogy aki nem ész nélkül internetezik, az nem válik áldozattá. Aki meg felelőtlen, azt a VPN sem védi meg.
Miért gondolja most hirtelen ennyi ember, hogy "vadásznak" rá?
A reklámok személyre szabottak, az előzményeiden alapulnak.
Tehát jó eséllyel megnéztél pár ilyen oldalt és most ilyen reklámot kapsz, mert feltehetően jobban érdekel, mint pl a torony építős játékok, vagy épp TV hirdetések.
Én pl két hónapja vettem kocsit és azóta is van hogy rákeresek.
Két hónapja csak ennek a kocsinak a reklámja jelenik meg nekem itt a gyakorin. És nem magyar hirdetés mert nem Magyarországon élek.
Tehát jó eséllyel " magadnak köszönhetően" kapsz főleg VPN hirdetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!