Néha benézek a Felnőtt párkapcsolatok kategóriába, mostanában elég sokat olvasgatok ott. Viszont. (? )
Ja, az lemaradt, hogy a Felnőtt topik piros betűkkel figyelmeztet, hagyjam el az oldalt, ha nem múltam el 18. A betűk láttán ugrik össze a gyomrom, nem a topik miatt. Rég elmúltam 18.
Talán érthető, mit értek a kérdésem alatt...
Egyébként Politika kategóriában írtam ki kérdést Kálmán Olgával kapcsolatban.
A másik figyelmeztetést már nem is tudom, miért kaptam, mert mindkettőt törölték.
Inkább válaszolni szoktam, nem túl sokszor írtam ki kérdést arányaiban, amióta itt vagyok. Soha nem volt másik regisztrációm, ez az egy van 8 és fél éve.
Elovasod a szabályzatot és tudod mit nem szabad, a napokban hallottam a hírt, hogy egy 18 éves bevándoló megerőszakolt egy magyar lányt.
Ha kiírnék egy kérdést mit tennél azzal a bevándorlóval...mivel ez gyülöletkeltésre alkalmas kérdés, tehát szabályzatba űtköző...kapnék én is pirosbetűs űzenetet.
Nyugodj meg, nagyon sokszor kell szabályt szegned, hogy tiltsanak. Ha a gyomrod összeugrik, akkor alulműködik a hara (erőközpontod), thai chi-vel megerősítheted.
Egy gyakorlat.
Állj fel, koncentrálj a köldök alá, és kilégzésnél kiabáld: Hiá.
9.! Köszi!
Hát igen, evidens, csakhogy én a fizetését is leírtam fő kérdésben. Gondolom ezért törölték. Már mindegy.
A piros betűk így talán már érthetőek. Majd elmúlik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!