Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell viselkednem...

Hogyan kell viselkednem menyasszonyként?🫣

Figyelt kérdés

Szombaton lesz az esküvőnk és én tipikus introvertált vagyok, aki feszült és nem viselkedik természetesen nagy tàrsaságban.

Most nem elég, hogy sokan leszünk, még a legtöbb tekintet is rajtam lesz és már előre félek.

Hogyan illik ilyenkor viselkedni? A legnagyobb dilemmám a fotózással és a videózással van… mindig a kamerába kell nézzek amikor minket videóznak? Vagy úgy kell tennem, mintha ott sem lennének és ne vegyem figyelembe?

Emlékszem régen mikor pl evés vagy táncolas közben forgattak nagyon kínos volt mert nem tudtam hogy hagyjam abba az evést és nézzek oda vagy ne is vegyem figyelembe.

Megköszönném, ha irnátok pár tanácsot!

2023. jún. 15. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:
93%
Se videónál, de fényképezéskor nem kell odanézni, kivéve, ha beállított fotó, és direkt kéri a fotós, hogy nézzetek oda, vagy ha ti szóltok, hogy most belenézős, ölelkezős képet kértek. És ugyanúgy kell viselkedni, mintha csak 10-en lennétek. Mosolyogj sokat és legyen benned az a tudat, hogy minden tánc, amit eltáncolsz velük, minden mosolygás csak eddig az egy napig szól, addig kell kibírni a tömeget és még pénzt is kaptok érte. :) Én így éltem túl 200 emberrel, menyasszonyként az esküvőmet. A legkedvesebb énemet adtam az atomrészeg sose látott rokonoknak is.
2023. jún. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!