Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Menyasszonyként minden nap...

Menyasszonyként minden nap gondolok az előzőre, akivel nem is találkoztam, hogyan tudnék túllépni? Néha azt kívánom bár szakítana velem és megint beszélhetnék az előzővel.

Figyelt kérdés

Volt egy srác akit internetről ismertem, kb 1 éve, a kezdetektől mindennap kameráztunk, beszéltünk folyamatosan. Ázsiában tanult, szóval elég messze. és én kb. választás elé állítottam hogy vagy találkozik velem és lesz valami, vagy összejövök mással és hagyjon békén.

Időt kért, amíg befejezi az egyetemet, de én nyilván nem fogok annyit várni, úgyhogy még akkor a napokban összejöttem egy pasival, akivel 1 hét után össze is költöztem. Kezdetben csak azért voltam vele, hogy elfelejtsem az internetes pasit. Aztán eléggé megkedveltem, és meg is szerettem. Vele már eljegyzés, szerelem minden van, viszont nincs olyan nap hogy ne jutna eszembe az előző. Tavaly egy gyenge pillanatomban felvettem vele a kapcsolatot (az eljegyzésem után), mert hiányzott. Igazából lehet azt vártam hogy majd lebeszél, hogy idejön és boldogan halunk meg stb, de csak annyit mondott hogy még egy éve van hátra, azt várjam meg és ígéri együtt leszünk. erre azt mondtam, jó, akkor majd 1 év után újra beszélünk. (persze ezt a beszélgetést nem titkoltam el párom elől, csak a részletekről nem tud).

az egy év hamarosan lejár, lehet már rég elfelejtett, én szerelmes vagyok a vőlegényembe, de akkor miért jut mindennap eszembe? és néha már arra gondolok bár szakítana velem és én újra tudnék vele beszélni.

Szeretnék rajta túllépni de nem tudok, mitől lehet ez??

2016. szept. 27. 01:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagy szerelmes. Ha az lennél, nem kívànnàd, hogy hagyjon el. Valami tuti nem oké, valami hiànyzik. Nem érzed ezt??
2016. szept. 27. 01:43
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Az baj. A leírásodból egyértelmű: ez az internetes-kamerás kapcsolat MÁNIAKÉNT működik benned!!! Nem vagy képes a valósághoz fordulni teljes szívvel. Azonkívül hogy a másik ember (a vőlegényed) számára ez teljesen megalázó, embertelen, azonkívül tönkreteszi a te életed is - m á n i á k u s függőség! Meg kellene beszélned egy szakorvossal!
2016. szept. 27. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire az "előző" kell/kéne, mi az, ami mostani vőlegényedhez köt?

.

"én szerelmes vagyok a vőlegényembe"

Enyhén szólva: hazugság. Ha igyaz lenne, a kérdésed feltevésére sem lett volna okod!

.

Etikátlan, amit teszel. Megbeszélted már vőlegényeddel, hogy ő csak pótlék?

2016. szept. 27. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tudok veled együtt érezni. A párod helyzetét azonban mélységesen átérzem.

Szégyen, hogy visszaélsz a bizalmával; etikátlan az, amit művelsz. Igazságtalan vele szemben! Az ő érdekében hagyd őt ott, hogy lehetősége legyen megtalálni a számára megfelelő nőt, hogy valóban átélhesse, mi a szerelem/szeretet valódi csodája. Mert te ezt messze nem biztosítod neki.

2016. szept. 28. 09:11
 5/5 anonim válasza:

A netes srác egy illúzió. Mivel nem találkoztál vele, nem ismered őt igazán, a hiányzó mozaikokat (amit vele kapcsolatban nem tudsz) csak elképzeled. Nem akarsz a valóságban élni, az álmaidba menekülsz. Megvan az esélye, hogy ha találkoznál a netes fiúval, kis idő múlva egyikőtök (vagy mindkettőtök) kiábrándulna a másikból. Neten keresztül nincs fizikai kapcsolat (nem érzed a bőre illatát, a kisugárzását, nem lehet közös rezgés vagy nevezhetjük hullámhossznak). Ha ezért feladnád a valóságos kapcsolatodat, akkor elment az eszed. Tudod, járt utat járatlanért...

De talán éppen ezért kellene találkoznod vele, hogy le tudd zárni magadban ezt a történetet. Bár fennáll a kockázat, hogy a hirtelen szenvedélytől vezérelve felborítanád a házasságodat (ha együtt maradsz a mostani pároddal). Térj magadhoz, és gondolkodj józanul.

2016. okt. 22. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!