Beszélhetnék a tündérekkel? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Már a nyáron észre vettem,hogy kis fények repdesnek körülöttem ráadásul hallom a hangjukat (apró kis susogásokat)kedvesek és néha mintha beszélnének hozzám de nem értem mit mondanak
(lécci ne nézzetek hülyének,komolyan beszélek!)
2011. dec. 30. 14:36
2/26 anonim válasza:
beszély hozzájuk nyugottan..max hülyének néznek de ha nem érted őket akkor biztos nem tündérek.
3/26 A kérdező kommentje:
pontosabban értek valamit, mármint néhány szót azért értettem
2011. dec. 30. 15:03
4/26 anonim válasza:
Persze, hogy beszélhetsz kicsim, de kérlek halkan! A testvéreid már alszanak!
7/26 anonim válasza:
Ja kicsit se kamu.. Ezt írtad: "beszélnének hozzám de nem értem mit mondanak" most meg: "pontosabban értek valamit, mármint néhány szót azért értettem" kicsit sem látszik hogy nagy kamu előbb még nem tudod hogy mit mondanak most meg már igen -.-
8/26 anonim válasza:
inkább te vagy a fake ember... a pontosabban szót ismered? vagy talán nem? JAH persze azt se tudod hol vagy... :D mindenesetre beszélj hozzájuk kérdező és ha úgy döntenek majd kapcsolatba lépnek veled!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!