Álmomban menyasszonyként vonultam végig a városon esküvőmre menet. Mit jelenthet? Bővebben.
Figyelt kérdés
Lovon mentem végig a városon, nagyon szépnek éreztem magam, de észrevettem az úton két legjobb barátnőmet, hogy elfelejtettem meghívni őket az esküvőre.
Nem olyanra vagyok kíváncsi, hogy maga az esküvő jót vagy rosszat jelent, hanem valami mélyebbre. Valóságban nincs barátom. Álmomban nem éreztem fontosnak az esküvőt, de szüleim igen, és végig követtek. Mit jelenthet?
17/L
2011. jan. 7. 21:22
1/1 anonim válasza:
Nem minden álomnak van jelentése! :) Én is már nagyon sokszor álmodtam hogy esküvőm van így-úgy...Persze az almot a tudatalattid üzeni de akkor sincsen mindennek (fontos) jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!