Menyasszonyként konty vagy kiengedett tűzötr haj?
Sziasztok. Júliusban lesz az esküvöm.
A hajamban nem teljesen vagyok biztos.
Fenékig érő, dús, erős szálú világos barna hajam van.
Általában minden alkalomra tűzött göndör a hajam.
Már van fodrászom, aki csinált is próbát. Szép nagy volumenű, ami tetszett. Azonban kicsit félek, hogy milyen lesz a kiengedett haj menyasszonyként.. mert általában azt látom, meg az a szokás, hogy konty van a menyasszonynak. Félek attól ia, hogy reggel 7-től 7-ig mi lesz a hajamból! :(((
Mert hiába direkt próbafrizurám után elmentem bálba, ott 5 órán àt voltam, hisz azok este szoktak lenni.
A konty tudom, hogy fixen tart, csak szomorú lennék a szép hosszú hajamat elrejteni.
A menyecsketánchoz jó lenne konty, esetleg arrakérnék egy fodrászt, aki eljönne feltűzni nekem estére..
Itt lesznek a fotók, ha valakit érdekel nézze meg, ilyen a kitűzött. Csak nem tudom éjfélig mi marad meg belőle reggel 7-től.
Bocsánat kapkodva írtam ki a kérdést, ezért tele van elírással.
Ez jó szerintem.
Boldogságot kívánok!
Esküvőm nem volt még ugyan, de szalagavatóra hasonló frizurám volt. Olyan du. egytől másnap hajnalig simán kitartott, sőt, otthon reggel kibontottam és gyönyörű hullámos maradt :)
Viszont mivel nyár, azt azért szerintem fontold meg, hogy nem fog-e nagyon melegíteni, pláne ha lesz valamilyen szabadtéri program.
Úristen, de szép a hajad! Én ezt biztosan nem szorítanám kontyba, ez így gyönyörű.
Ha anyagilag belefér, és vállal ilyet a fodrász, elhívhatod őt is, hogy időnként igazítsa meg a különböző programpontok között. De szerintem van annyi fixáló rajta, hogy bírja magától is.
Köszönöm szépen a dicséretet, a jó kívánságokat és a kommenteket!:)
Sajnos az nem fér bele, mert amúgy is 20 ezerert csinálta:( plusz 25 km-re lakik, nem fog ő miattam leutazni csak borsos áron.
Egy olcsóbb fodrászt gondoltam keresni esetleg estére, hogy újasszonyként menyecske ruhába olyan jó lenne konty haj szerintem.
Hàt igen a melegtől én is félek, de július 9.-én nem biztos, hogy olyan meleg lesz.. kiszámíthatatlan.
Alapjáraton nekem szinte nyáron is mindig ki van engedve, hozzá vagyok szokva, hogy melegít engem, mert egyébként dús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!