Már lassan 4 éve csak összefogva van a hajam és sose hordom kiengedve,és már nem szeretem így de attó félek ha kiengedett hajjal megyek a suliba akkor megszólnak vagy nagy figyelmet kapok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 22:10
1/8 anonim válasza:
Ennyiért már a 2020-as években nem szólnak meg,lassan már sajnos az is természetes lesz hogy egyszál bikiniben mennek mindenfelé ha így haladunk,mondjuk fiúként nekem nem is annyira rossz :DDD
2/8 anonim válasza:
Várj, milyen suliba mész? :D amúgy nem fognak miatta megszólni, érezd magad jól, a többi nem számít :)
3/8 anonim válasza:
Igen, megszólnak majd, hogy milyen jól nézel ki 😉 tapasztalat 😉😉
4/8 anonim válasza:
Ugyan ez volt a problemam par eve. Egy nap lesz, amig megdicserik, de eszre sem veszik feltetlen. Hidd el jo lesz, es jobban ra fogsz izgulni mint kene, no para!
6/8 anonim válasza:
Tényleg te most milyen suliba akarsz menni? Minden zárva van. Az meg hogy online órán ha be kell kapcsolni a kamerát hogy van a hajad szerintem senkit nem érdekel.
7/8 Nóras daughters válasza:
Gondolj ilyenkor arra, hogy a te hajad még mindig hosszabb mint az ő p0csvk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!