Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Menyasszonyként téli esküvőre...

Menyasszonyként téli esküvőre milyen cipő lenne jó?

Figyelt kérdés
Koktélruhán gondolkozom, de nincs ötletem megfelelő cipőhöz. Csizma ugye nem passzol a koktélruhához, de a félcipő pedig lehet túl hideg lesz.
2015. aug. 24. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bent nem lesz hideg. Nyugodtan húzzál körömcipőt.

De szerintem egy csinos, szép, alkalmi csizma is jó lenne, ami színben illik a ruhához.

2015. aug. 24. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is téli esküvőm volt, mert az a kedvenc évszakunk. Én egy nagyon szép csizmában voltam és egy egyszerű, elegáns ruhában. Csizma nélkül biztos, hogy borzasztóan fáztam volna, főleg a templomban, mondjuk igazi téli időnk volt, nagy hóval, kemény faggyal. Arra viszont nem figyeltem, hogy a csizma talpa milyen... szóval két oldalról fogtak, amikor átsétáltunk a házasságkötő teremből a templomba, úgy csúszott a havas úton. Fotózásnál is nagyon kellemetlen volt, számtalanszor megcsúsztam. Szóval azt javaslom, bármilyen cipő mellett is döntesz, nézd meg, hogy milyen talpa van!
2015. aug. 25. 11:38
 3/6 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

És bokacsizmához mit szólnál? Mint pl. ez:

[link]

2015. aug. 26. 22:46
 4/6 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Csak kisebb szárral...
2015. aug. 26. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
vaaagy, ragasztópisztollyal húzz egy vízszintes csíkot a cipő talpára:D
2015. aug. 26. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Kisebb szárral ez a bokacsizma tényleg jó lenne. Köszönöm a tippeket!
2015. aug. 27. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!