Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Menyasszonyként már jobban...

Menyasszonyként már jobban érzem magam a vőlegényem családja előtt,ez természetes vagy tényleg ettől lesz "magasabb"státuszban egy nő?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem az eljegyzés és annak bejelentése után ugyanúgy családiasan fogadtak de más a megnevezésem. Igen régebben baromira feszélyezett..de kivártam türelemmel. Ez a szándékunk és annak bejelentése tényleg "komolyabbá" teszi a dolgokat a többiek szemében 8-9 év után? (Kamaszként jöttünk össze ezért ennyi év után.)

2022. ápr. 4. 00:44
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
90%
Olyan, mintha azt hinnék, hogy a házasság örökre szól, pedig az országban majdnem 60 % -os a válás.
2022. ápr. 4. 00:48
 2/38 A kérdező kommentje:

JA! Amúgy :(

De akkor is. Nemtudom hogy de nem direktbe mondták csak érzem a párom családján, hogy mintha jajj most akkor nagyon komolyan van véve a kapcsi. Pedig előtte is együtt éltünk, lakás közös. Stb. Célok: közösek. Együtt vagyunk kamasz gyerek korunk óta. Most pár hónapja elmeséltük hogy megkérte a kezem! Gratuláltak!

Erre a leendő anyós közli hogy akkor már nagyjából úgyis családtag vagyok,hozzájuk is tartozom! Na ez meglepett mert előtte is 8+ évig úgy kezelt!! Mint egy családtagot! Tényleg! Erre csak az eljegyzés bejelentése után mondja ki hogy hozzájuk is tartozom: mert ő lesz az anyós.

2022. ápr. 4. 00:53
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Azt írod ugyanúgy viselkednek, egész egyszerűen csak te érzed ettől többnek magad.

Gondolom az, hogy "más a megnevezésed" az a mindennapokban nem nyilvánvaló, nem ők szólítanak másként, nem lettél pld. Anna helyett a Menyasszony.

2022. ápr. 4. 00:57
 4/38 anonim ***** válasza:
77%
A pároddal kell hogy jól érezd amgad, ez meg úgymond csak egy kelelmes ráadás ha a családjával is jó a viszony.
2022. ápr. 4. 01:30
 5/38 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy azért is van így, mert kamaszként jöttetek össze, és eddig tudat alatt is a tinifiuk kis barátnőjeként gondoltak rád, most meg tudatosítottátok bennük, hogy felnőttetek.
2022. ápr. 4. 02:35
 6/38 anonim ***** válasza:
56%
Csak addig leszel családtag, amíg együtt vagytok, ne áltasd magad.
2022. ápr. 4. 08:07
 7/38 A kérdező kommentje:

Jé! Tényleg? Nyilván.. 9 éve kis kamaszként ismertem meg őket nyilván ez után kezeltek csak hozzájuk tartozónak: hívtak oda,felköszöntöttek,kérdeztek rólam,családi fotókon ott vagyok stb. De a lényeg, hogy ilyen szituban ti is többnek érzitek e magatokat? Vagy ugyanúgy családtagnak míg mindegy milyen státuszban vagytok?

Mert szerintem míg együtt se éltünk és barinő voltam..az nem ugyanaz mint most együtt élve vele jegyeseként.

2022. ápr. 4. 10:57
 8/38 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, 8-9 év után én már amúgy is konfortosan érezném magam (mi is fiatalon ismerkedtünk meg, 6 év után volt esküvő). De lehet az eljegyzés neked tényleg adott egy pluszt.

Komolyabban venném magam 8 éves baratnőként, mint valaki akit háromnegyed év után eljegyeznek.

2022. ápr. 4. 11:38
 9/38 anonim ***** válasza:
17%
Hat akit komolyan vesznek azt nem baratnonek hivja a ferfi hanem felesegenek.. ezt kar lenne tagadni
2022. ápr. 12. 19:05
 10/38 A kérdező kommentje:
Kb ja. Szóval a menyasszonyság adott egy pluszt. Nyilván más meg megnevezésbe is egy barinő egy menyasszony ésss persze: a feleség. Azt gondolom a jegyesség bejelentését követően tényleg valami változott a hozzám való viszonyulásban párom rokonai felôl. Vagy én érzem úgy hogy jobban benne vagyok a körben.. vagy, hogy fogalmazzak. Már maga a szándék bejelentése után.
2022. ápr. 12. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!