Menyasszonyként már jobban érzem magam a vőlegényem családja előtt,ez természetes vagy tényleg ettől lesz "magasabb"státuszban egy nő?
Szerintem túl sokat rugózól ezen.
Írom ezt feleségként, mielőtt valaki a nagy menyasszonyság iránti irigységgel vádolna.
Köszönöm a szépen kedvesen megfogalmazott finom válaszokat! 😇😇
Igen, túl lett rugózva. Egy nagy gesztusnak kedvességnek kell minden ehhez kötődő dolgot felfogni ezentúl. Ami az érdem kategória az az hogyha egy bazi nehéz helyzetben vagy adott munkában helytállsz vagy képzed magad! Tudom. Az hogy kinek mi jelent sokat ez teljesen sajátos. Ne bantsatok már. Amikor meg munkából tanulásból valami adott érdemet szerzek nekem az is nagy dolog!
Bátyám felesége érezhette ezt, mert igazán csak akkor vettük komolyan a lányt amikor eljegyezte.
Előtte is mind jó fej csaj volt, volt szimpibb meg kevésbé szimpi, de az se volt nagyon rossz. Az elején mikor megkedveltünk egyet, nehéz volt hirtelen egy újra átállni. Azért sokat találkoztunk velük. Egy idő után már inkább nem is akartuk nagyon megkedvelni őket hátha ő is lapátra kerül 😅
Az eljegyzés után már bátrabban mértük befogadni. Jó választás vegulis, de volt nekem másik favoritom.
Bár nalad nem ez játszik hogy sokadik vagy, de attól még lehet bennük egy alap távolság tartás, hogy bármi lehet még abból a kapcsolatból. Pont amiatt hogy tini szerelemből indult, lehet azt hitték még tovább lép mielőtt megallapodik
Nem csőlátás, ezt max azt hangoztatja aki egyedülálló, vagy akit sok év után se jegyeztek el és magának is hazudik, hogy neki nem is kell házasság.
Igenis más azt mondani hogy barátnőm, és más súlya van annak, hogy feleségem. És ha valaki kimondja hogy neki fontos a házasság, az már egyből le van szólva.
Vagy akik szerint ha ennyire régimódi meg nem is fontos a a házasság, azok biztos nemet mondanának a lánykéréskor, mert nincs is jelentősége. Ugye? 😀
Nem az a lényeg, hogy nincs jelentősége, hanem, hogy ennyire rá van kattanva egy témára. Csőlátàs= Egy dolog körül forog a világa, nem tud kizökkenni.
Én 7 éve férjnél vagyok, szóval nem talált, hogy nem jegyeznek el. 😉
De ennek ellenére a nap nagy részében nem arra gondolok, hogy: Jézusom! Sokat érek, hisz elvett a párom. Sorozatos kérdéseket sem indítok róla, hisz kérdezőnk indított egy másikat is. Igen, jobb kimondani azt, hogy a “férjem”, mint azt, hogy a “barátom” de nem kerülök ez a téma miatt extázisba és nem rágom le miatta a 10 körmöm.
Azt is megkockáztatnám, hogy kérdezőnk nem boldog, hisz akkor nem rugózna ezen ennyit. Remélem a vőlegényét nem fárasztja ezzel. Volt egy ismerősöm, aki más témán, de ugyanígy rugózott. Fárasztó.
A kérdezőt se tudod, hogy mennyire van rákattanva, azért, mert az erről szóló két kérdés alatt nyilván erről értekezik. Attól hogy itt kibeszéli és kialakult egyfajta eszmecsere mert válaszol a kommentekre, még nem biztos hogy ezzel kel minden nap.
Én írtam amúgy hogy azért eljegyzésből se lehet mindet komolyan venni, de azért ilyen hosszútávú kapcsolatnál már igen.
És tudom hogy egy szar kapcsolatból nem a házasság csinál jót, mielőtt valaki ezzel jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!