Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Menyasszonyként már jobban...

Menyasszonyként már jobban érzem magam a vőlegényem családja előtt,ez természetes vagy tényleg ettől lesz "magasabb"státuszban egy nő?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem az eljegyzés és annak bejelentése után ugyanúgy családiasan fogadtak de más a megnevezésem. Igen régebben baromira feszélyezett..de kivártam türelemmel. Ez a szándékunk és annak bejelentése tényleg "komolyabbá" teszi a dolgokat a többiek szemében 8-9 év után? (Kamaszként jöttünk össze ezért ennyi év után.)

2022. ápr. 4. 00:44
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Magyarán azt érzem hogy komolyabban vesznek engem,minket. Én ezt látom de más is mondta. Pedig előtte is meddig együtt voltunk, és az is számít..de most mintha más,több lenne ez valahol boldoggá tett valahol felvetődött a kérdés: mi volt addig amíg barátnő voltam..mi lett miután bejelentettük,hogy megkért. Ez valami társadalmi státusz ami mindenhol ott van.
2022. ápr. 12. 19:15
 12/38 anonim ***** válasza:
48%
Latod te is, tapasztalod hogy igy van, megis az en valaszom lett lehuzva. Sok baratnonek nem tetszik😂
2022. ápr. 13. 09:23
 13/38 A kérdező kommentje:

Jó na! Én is zöld pontot adtam! Viszont egy bő éve,még lepontoztalak volna. Tényleg ez hogy ki hogy éli meg nagyon sok mindentől függ.. Nemtudtam én is miért éreztem ezt,hogy a jegyesség bejelentésével ugye egy szándékot jelentettünk be: és ez után mintha másképp áltak volna hozzám! Holott előtte is nagyon befogadóak voltak. Szóval nem tudom,de tényleg azt érzem valami változott jobb irányba ez jól esik! Viszont akkor egészen addig csak..mi voltam. Tehát aki nincs ebbe a szituba, őket se nézzük le!

Élettársak is vannak baromi sokan. De valahol mégse ugyanaz..mint ami leszek én és többi jópár nő. Tehát az is zavaró ha valahol ez adja egy nő társadalmi értékét. Oké. Most örülök! De ha nem így lett volna akkor nem érnék semmit vagy mi.. ..

2022. ápr. 13. 22:54
 14/38 anonim ***** válasza:
44%

Hat ja az igazsag tud fajni😅

Hat most lehet jonni a feminista dumaval hogy tarsadalmi ertek meg stb, de akit felesegkent emlitenek azt komolyabban veszik es nyilvan minden no ertekesebbnek erzi magat ha komolyan veszik... azert csak jol esik az embernek 😊 vagy lehet en vagyok a regimodi.

Nektek pedig sok boldogsagot kivanok❤

2022. ápr. 14. 08:57
 15/38 A kérdező kommentje:

#14 mi már csak ily régimódiak vagyunk :(

Kaptam savanyú tapsot is..mikor mondtam h nekem nem mindegy miként jelenek meg: milyen családi állapotban. Volt aki gratulált hogy ennyi az értékem szerinte..h X megkérte a kezem.

Ki hogy látja..

Amúgy köszi ❤️❤️❤️

2022. ápr. 14. 11:40
 16/38 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem inkább az játszik bele, hogy nagyon fiatalon jöttetek össze, és az emberek fejében van egy ilyen tévhit, hogy akik tiniként ismerik meg a párjukat, annak úgyse lesz tartós (hiába ismer mindenki legalább pár ellenpéldát). Most azt látják, hogy rácáfoltatok erre.
2022. ápr. 14. 21:31
 17/38 A kérdező kommentje:

Pontosan! Egészen iskolás kis tini csaj korom óta. Iszonyú sokáig ment az szerintem a fejekben hogy fiatalook nagyooon első kamasz szerelem stb stb.

Aztán letettük a sulis táskát és még mindig együtt. Aztán összeköltözés stb még mindig együtt. És csak az eljegyzés után esett le nekik lassan 10 év alatt hogy igen..ez komoly..

2022. ápr. 14. 23:19
 18/38 anonim ***** válasza:
90%

Na igen, viszont az eljegyzés se mindnekinek vehető komolyan. Nyilván nálatok ennyi év után igen, de pl én sok olyat láttam, hogy egy éven belül eljegyzés majd 4-5 év múlva esküvő még mindig sehol. 😀Csak a látszat miatt volt eljegyzés. Ezt nem vennem annyira komolyan.

De az igaz, hogy más érzés azt mondani hogy férjem/feleségem, meg azt hogy barátom/barátnőm.

2022. ápr. 15. 10:18
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

A státusz nem változik

Ha a belépő szimpatikus és első perctől kezdve és közös az értékrendetek mindig el leszel fogadva.

Függetlenül feleség vagy mennyaszony vagy barátnő vagy!

Ez után ha ellenszenves vagy lehetsz te bárki.

Csinálhatsz bármít soha nem fogadnak el.

2022. ápr. 19. 11:21
 20/38 anonim ***** válasza:
85%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1169..

Nem unod még? Nem, senki szemében nem leszel több, se kevesebb.

2022. ápr. 19. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!