Menyasszonyként már jobban érzem magam a vőlegényem családja előtt,ez természetes vagy tényleg ettől lesz "magasabb"státuszban egy nő?
"A kérdezőt se tudod, hogy mennyire van rákattanva, azért, mert az erről szóló két kérdés alatt nyilván erről értekezik. Attól hogy itt kibeszéli és kialakult egyfajta eszmecsere mert válaszol a kommentekre, még nem biztos hogy ezzel kel minden nap."
Pontosan :D ! Azért mert kérdést tettem fel a témában talán amiatt szólnak arról az az alatti kommentek nem??? Nyilván azért ez a téma itt. De nem 0-24 ben a fejemben..
“Pedig ez a beteg rögeszme fut az emberekben mert ez alapján bizony a nők meg vannak ítélve.. fájdalom..de ez van”
Nem, ezt egyedül TE gondolod. TE nézed le egyedül azt, aki nincs eljegyezve, nem él házasságban. A saját beteges kisebbségi komplexusodat jó lenne, ha egyrészt nem akarnád normálisnak beállítani, másrészt nem úgy, hogy olyanról hazudozol, ami nem igaz alias egyetemesnek próbálsz beállítani egy saját tévhitet.
Ja és el vagyok jegyezve (nem 10 éve), mielőtt jönne szokásos irigyezés. Mondjuk testvéremék meg nincsenek, soha nem is akartak házasodni, mégis három gyerekük van és boldogok.
Minimum 5X irtam le hogy NEM 10 ÉVE Vagyunk Jegyesek !!!!!!
Nem 10 éve...vagyunk jegyesek.
Pár HÓNAPJA Vagyunk Jegyesek.
Gyerekként jöttünk össze: kapcsolat 10 éves.
Jegyesség PÁR HÓNAPJA!
Nagyon sokator leírtam.. nem 10 éve vagyunk jegyesek.
Erre jönnek a "10 éve jegyes" kommentek....
Én nem értem. Nem olvastok??
Pár hónapja vagyunk jegyesek. NEM 10 éve......
Kérdező, téged nagyon felidegesít ez a téma. Ne pörögj má’ ezen ennyit. Semmivel sem voltál kevesebb, amíg nem jegyeztek el.
Az normális, hogy boldogít az eljegyzés, de az, hogy ennyit rugózol rajta és most érzed csak magad valakinek, az nem...
Mimóza :D * vagyok.
Tudom.
Nagyon! Segítetek esetleg? Hamarosan kísérem 2 lagziba. Öltözet stb köröm minden meglesz addigra. De nemtudom hogy viselem majd a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!