Miért sajnálják azt a hegymászót az emberek?
Figyelt kérdés
Most a napokban eltűnt valami hegymászó csávó, nem hallottam róla eddig semmit, de szerintem a legtöbb ember is így van ezzel.
Aztán most mindenki úgy csinál mintha tényleg nagyon fontos lett volna az ő életében. (Mármint random emberek sajnálják mintha fontos lenne nekik).
Ez mire jó? 2 hét múlva emlékezni se fognak erre. Miért kell megjátszani most mindenkinek?
2023. máj. 28. 20:14
41/42 anonim válasza:
Akkor bocsi, arról lemaradtam.
42/42 anonim válasza:
Számomra azért szánalmas ez a sztori, mert a serpák 8 óra alatt megteszik a hegymászóknak 4 napig tartó utat. Mikor Suhajdát keresték, felmentek a csúcsra, majd vissza, majd megint fel. A serpák ezeket a mászásokat ilyen töredék idők alatt megteszik. Oda-vissza, le-föl. Akkor milyen kihívás van ebben? Inkább ciki és butaság. Úgy közlekednek a hegyen a serpák, mint mások a plázában, ezek mennek mászni, meg meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!