Miért sajnálják azt a hegymászót az emberek?
Most a napokban eltűnt valami hegymászó csávó, nem hallottam róla eddig semmit, de szerintem a legtöbb ember is így van ezzel.
Aztán most mindenki úgy csinál mintha tényleg nagyon fontos lett volna az ő életében. (Mármint random emberek sajnálják mintha fontos lenne nekik).
Ez mire jó? 2 hét múlva emlékezni se fognak erre. Miért kell megjátszani most mindenkinek?
Akkor ne menj nyaralni, mert felelőtlenség.
Meg ne menj kirándulni, dolgozni, vagy sportolni.
Nyilván nyaralni lehet menni.
A hegymászás pedig egy hobbi.
Kérdező kérlek olvasd el az alábbi cikket:
Azt szeretnéd tudni, hogy miért viselkednek értelmetlenül az emberek? Ezt magadtól is kérdezhetnéd. Az, hogy téged nem érdekel Suhajda halála de azért kérdést írsz ki róla, az mi ha nem értelmetlenség??
Véleményem szerint azért sajnálják őt olyan emberek is akik nem ismerték,mert a sajtó által betekintést nyerhettek a Mont Everest meghódításának világába , ezáltal mi egyszerű emberek egy kicsit "közelebb "kerültünk ehhez a fajta életmódhoz vagy hogy mondjam. Ebből a mégismert szemszögből már nemcsak meghalt egy hülye hegymászó aki magának kereste a bajt,hanem egy hegymászó aki ennek szentelte az életét,ez volt élete küldetése, amiért meg kellett halnia. Én személy szerint abba is beleborzongok ha belegondolok abba a több tucat dologra ami odafönt egyedül a sötétben , hidegben , oxigénhiányban történhett vele halála előtt.
Talán arrs a kérdésre keresed a választ, hogy ő miért csak magával foglalkozott, most miért mindenki vele foglalkozik, veled meg miért nem foglalkozik senki?
Mert ha lenne életed, a négy fal között elcsemegéznéd a gondolataidat a hozzád közel állóknak, aztán menne az életed tovább, nem ide írkálnál. Sajnálom, hogy még itt tartasz az életedben.
"Azok beszélnek itt az empátiáról, akik a metrón fellöknek, "
Most magadból indultál ki?
Honnan tudod, hogy én egyáltalán képes lennék bárkit is fellökni?
Csak annak fogalmazódik meg ilyen a fejében, aki maga is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!