Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért sajnálják azt a hegymász...

Miért sajnálják azt a hegymászót az emberek?

Figyelt kérdés

Most a napokban eltűnt valami hegymászó csávó, nem hallottam róla eddig semmit, de szerintem a legtöbb ember is így van ezzel.

Aztán most mindenki úgy csinál mintha tényleg nagyon fontos lett volna az ő életében. (Mármint random emberek sajnálják mintha fontos lenne nekik).

Ez mire jó? 2 hét múlva emlékezni se fognak erre. Miért kell megjátszani most mindenkinek?

2023. máj. 28. 20:14
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
17%

Talán válaszolhatnál a kérdéseimre, de hát a nem válasz is válasz, tehát minősíthetetlenül szar az életed.

2023. máj. 29. 07:54
 32/42 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert amit lekörmöltél az egyszerűen úgy ahogy van no sense.

2023. máj. 29. 08:04
 33/42 anonim ***** válasza:
16%

Mi a nonsens? Erőss Zsolt özvegyének az idézett szövege? Vagy, hogy ti miért szajkózzátok fotelharcosként, tehát nem hegymászóként, hogy miért nem a családja az első?

Vagy, mert rájöttél, hogy hulladék az életed az idézett szöveg elolvasása után?

Egyáltalán, te boldog és sikeres ember vagy minden téren? Céljaidat mind elérted eddig?

2023. máj. 29. 08:12
 34/42 anonim ***** válasza:
17%

De a kérdésedre válaszolva..

A ti kis életetekben mennyire éltek vajon szívből?

Ebben a világban...nehéz , ha próbál is az ember valaki mindig keresztbe tesz.

Szeretitek a munkátokat?

Szeretem és mocsok sokat tanultam és dolgoztam azért, hogy elérejem.

Elismernek benne titeket?

3* kaptam elismerést "kiváló dolgozó"

Értek el sikereket benne?

Úgy gondolom , hogy igen.Bár lehet ezt máshogy fogalmaznám meg.

Van szerető párotok, gyereketek?

Igen és nem részletezném , fején találtad a szöget.

Van hobbitok, amivel foglalkoztok?

Van vizementő képesítésem , ezért az úszást nagyon preferálom.

Jártok kirándulni?

Hogyne nyáron megyünk nyugat EU-ba

2023. máj. 29. 08:14
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

Számtalan pszichológiai magyarázata van annak, hogy amikor valakire haragszunk, vagy kivetítünk rá valamit, akkor valójában mi van bennünk. Sajnos a magyar társadalom nagy része, úgy 2/3-ad nagyon nagyon buta, marad a biztos szarban, mert az ismerős neki, a bizonytalan jobbnak esélyt sem ad. Hozott egy fejben lévő bakelitlemezre írt családi mantrasorozat, ami fut az agyában egész életében. Hogy mit kell, hogy kell, mi illik, más milyen, miközben ilyennek KELL lenni. Mindent megtesz, mindenkinek meg akar felelni, gürizik, küzd, stb. Egyvalami viszont hiányzik az életéből. Önmaga.

És mikor erre irányuló kérdéseket tesznek fel neki, nem tud fruszrációt sem viselni, ahogy a 30-as, akik rálátnak, azok lesznek a hülyék. Ez van sajnos. Én nagyon sajnálom. Az ilyen embereknek nem volt szeretet az életében, figyelem meg főleg, ezért vágynak erre a 2 perc hírnévre a neten. Sem megértés, és az emiatt érzett szomorúság a társadalom egy részénél átmegy áldozathibáztatásba, ahol valójában magunkat hibáztatjuk egy beragadt kötődési minta miatt (különösen idegenek felé irányul ez, a jelenség itt figyelhető meg, hírességek, ismert emberek, illetve olyanok, akikkel az emberek az életben nem találkoztak, csak pl. halálos balesetet okoztak, stb.) Aki pedig csak a részvétét fejezi ki, ismeretlenül, sorozatosan minden cikkhez, ismeretlenül, az még mindig azt hiszi, hogy ettől lesz jó ember, túlempatizál.

2023. máj. 29. 08:16
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem értem, hogy egy ilyen tanult embernek hogy lehet nulla az érzelmi intelligencia, hogy lehet ennyire nem empatikus?

2023. máj. 29. 08:18
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

Én ugyan nem olvasom végig a mesét.

"Fotelharcos" ,hagyjuk már ezeket a szövegeket mert már lejárt duma.

Képzeld most állítanám össze a kerti medencét. Nem ülök a 220 as TV előtt nyugodjál meg.

2023. máj. 29. 08:19
 38/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem élsz szívből, 36-os. Nincs is mit hozzáfűzni. Nem tartasz még ott, hogy megértenéd. Nincs veled gond, majd eljön a te időd is.
2023. máj. 29. 08:19
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
35-ös
2023. máj. 29. 08:20
 40/42 anonim ***** válasza:
41%
Értem hogy mindenkinek megvan a saját véleménye és mindenkiből mást váltottak ki a történtek, illetve mások hozzáállása a történtekhez, de azért maradjunk egy határon belül. Nem hinném, hogy egy "Legszívesebben beleverném a fejét az asztalba." megnyilvánulása helyénvaló vagy egyáltalán értelmes lenne. Ekkora indulatot vált ki egy csevegés egy olyan emberrel akit nem ismertünk egy olyan ember haláláról akit nem ismertünk?
2023. máj. 29. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!