Suhajda Szilárd felesége hogy lehet ilyen nyugodt?
Úgy tudom, ő maga is hegymászó. Aki ezt a sportot választja, megtanul együtt élni a veszéllyel. Sokan nem értjük a kockázstokat vállaló embereket.
De kérdem én, melyik élet a teljesebb: 40 mozgalmas, kihívásokkal teli, kudarcok és sikerek sora, vagy 80 év lalás-munkahely közötti ingázás?
Jó, tudom szélsőség, van kevésbé veszélyes is.
És nem tudhatjuk mi zajlik valóságban a lelkében. Sok olyan ember van, aki nagyon keménynek mutatja magát, és belül sokkal nagyobb fájdalmat él át, mint aki jól kibőgi magát.
#2 azert kerdezd majd meg a pareves gyerekuket is, hogy jobb volt-e apa nelkul felnoni azert cserebe, hogy apu 'teljes eletet' elhetett 40 evig.
Merhetetlenul onzo embernek gondolom az ilyet, a sajat, es csakis a sajat onmegvalosito, teljesitmenyorientalt celjainak erdekeben aldozta fel a csaladjanak a kesobbi eletet, boldogulasat. A szponzorok hamar eltunnek majd, a baratok is kikopnak lassan, marad az egyedulallo anyuka aki majd szinten onmegvalosithat valamelyik 8000-es hegyen.
4.
Most nagyon menő lett az elmúlt pár napban ez a szlogen, hogy mennyire isteni is rászarni a gyerekre és elmenni meghalni, mert ő legalább élt.
Honnan tudod, hogy ő mit él meg a kamerákon kívül? Egy sportolóban van annyi fegyelem, hogy pár percre össze tudja magát szedni, ameddig a riportot készítik. Ott voltál és láttad, hogy utána nem omlott-e össze?
A többihez nem tisztem hozzászólni, mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Senkit sem lehet lekorlátozni, morálisan pedig teljesen feleslegesen ítélkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!