Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Suhajda Szilárd felesége hogy...

Suhajda Szilárd felesége hogy lehet ilyen nyugodt?

Figyelt kérdés
Mehalt a férje, de igazából amikor eltűnt is olyan nyugodtan beszélt, a félelem/gyász legkisebb jelenléte nem volt észlelhető. Nem is értem. Nem fogja fel, hogy nincs többé a férje és egyedül maradt a gyerekkel? Nem bántani akarom, cssk nekem ez nagyon furcsa, mert én a helyében megőrülnék.

2023. máj. 28. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre Ő már azóta fel van készülve, hogy ehhez ez emberhez ment feleségül.
2023. máj. 28. 09:55
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Úgy tudom, ő maga is hegymászó. Aki ezt a sportot választja, megtanul együtt élni a veszéllyel. Sokan nem értjük a kockázstokat vállaló embereket.

De kérdem én, melyik élet a teljesebb: 40 mozgalmas, kihívásokkal teli, kudarcok és sikerek sora, vagy 80 év lalás-munkahely közötti ingázás?

Jó, tudom szélsőség, van kevésbé veszélyes is.

És nem tudhatjuk mi zajlik valóságban a lelkében. Sok olyan ember van, aki nagyon keménynek mutatja magát, és belül sokkal nagyobb fájdalmat él át, mint aki jól kibőgi magát.

2023. máj. 28. 10:05
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Meg aztán az is lehet, hogy alig várta már, hogy végre megszabaduljon tőle. Ki tudja?
2023. máj. 28. 10:12
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

#2 azert kerdezd majd meg a pareves gyerekuket is, hogy jobb volt-e apa nelkul felnoni azert cserebe, hogy apu 'teljes eletet' elhetett 40 evig.

Merhetetlenul onzo embernek gondolom az ilyet, a sajat, es csakis a sajat onmegvalosito, teljesitmenyorientalt celjainak erdekeben aldozta fel a csaladjanak a kesobbi eletet, boldogulasat. A szponzorok hamar eltunnek majd, a baratok is kikopnak lassan, marad az egyedulallo anyuka aki majd szinten onmegvalosithat valamelyik 8000-es hegyen.

2023. máj. 28. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

4.

Most nagyon menő lett az elmúlt pár napban ez a szlogen, hogy mennyire isteni is rászarni a gyerekre és elmenni meghalni, mert ő legalább élt.

2023. máj. 28. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Majd ki fog rajta is jönni. Ez gyakran így van az első időszakokban, hasonló helyzetben. Azért erősen benne van egy ilyen kísérletnél, hogy nem jön vissza. Erre valamennyire fel lehet készülni. De pár hét múlva össze fog omlani.
2023. máj. 28. 10:46
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Talán még reménykedik.
2023. máj. 28. 18:22
 8/12 anonim válasza:
100%

Honnan tudod, hogy ő mit él meg a kamerákon kívül? Egy sportolóban van annyi fegyelem, hogy pár percre össze tudja magát szedni, ameddig a riportot készítik. Ott voltál és láttad, hogy utána nem omlott-e össze?

A többihez nem tisztem hozzászólni, mindenki úgy éli az életét, ahogyan akarja. Senkit sem lehet lekorlátozni, morálisan pedig teljesen feleslegesen ítélkezel.

2023. máj. 29. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:
21%
Ha azt mondom hogy nem engedte hogy puszit kapjon például a gyerek is akkor szerinted?
2023. máj. 29. 18:54
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom tudta, hogy ez lesz a vége és már elfogadta.
2023. máj. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!