Suhajda Szilárd Ezt olvsstam valahol , de már nemtudom megkeresni a sokk hír között... "Fagyási serüléseket láttak rajta" De kik, ki, látta és, hol , hogy?
Nem akartam groteszk dolgokat írni, de egyrészt a hipotermia egyik végső szakasza amikor forróságot kezd érezni az áldozat és elkezd ész nélkül kivetkőzni a ruháiból amitől még gyorsabban megfagy, vagy a legszabadabb testrész a fej/arc, és az üszkös fekete orr is fagyási jel, ha félrehúzták a maszkot/szemüveget levegőért kapkodva.
marcello on tour-nak van egy jó 3 részes sorozata a témában 3 hónappal ezelőttről, de felkavaró.
"Amikor egy arra mozgó csapat megtalálta, sajnos nem volt olyan állapotban, hogy lesegítsék a hegyről."
Már szinte biztos vagyok benne, hogy halott.
Más mászók, gondolom serpák.
Ilyen magasan ha megpróbálsz lehozni valakit aki ennyire rossz állapotban van, szinte biztos hogy meghalsz te is.
Öltözékről elég könnyű felismerni a mászókat, szóval távolabbról is felismerhetőek. De ha közel is vagy, ilyen magasságokban nem túl jó ötlet odamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!