Én voltam a hibás vagy a portás? 20F
Van egy portás aki valamiért nem bír engem, mikor már nem kellett maszk akkor is kinézett direkt magának és odajött basztatni hogy hol a maszkom. Mindig csúnyán néz rám, nem tudom mi a baja.
Aztán most kint álltam haverommal a létesítmény előtt (direkt nem akarom leírni hogy mi) és cigizett a haverom. Erre kijön a portás hogy itt nem szabad cigizni azonnal dobja el meg így meg úgy lesz... Én abba a pillanatba idegbeteg lettem és mondtam neki hogy szépen szóljon mert úgy szájon vágom hogy leég a bajusza, erre elkezdett nekem még jobban szájalni már közel álltunk egymáshoz és rálöktem egyet és megütöttem kétszer amitől ő elesett, (nagyon ideges voltam) utána ráordítottam hogy álljon föl de már közben a haverom húzott arrébb és gyorsan haza hozott.
Szerintetek? Ő kezdett el velünk kiabálni... Ha kiderül akkor anyáméknak hogy meséljem ezt el?
Te voltál a hibás, valószínűleg ki volt írva, hogy mekkora körzeten belül tilos a dohányzás, meg nem tudom, milyen létesítményt, de nagyon sok előtt direkt ki van jelölve a dohányzóhely.
Még ha nem is volt oké a kezdeti stílusa, nagyon-nagyon nem normális, hogy te egyből szájonvágással fenyegetőzöl, én ott rögtön mondtam volna, hogy vegyél vissza vagy rendőrt hívok, erre te még képes voltál lökdösődni meg megütni? Ezt garázdaságnak hívják.
A leírásod alapján valami utolsó putrinövendék vagy, aki gengszternek hiszi magát.
Igaza van a portásnak. Ha tilos a dohányzás, akkor TILOS!!
Nem tudom mit olyan nehéz ezen megérteni.
1# Hát ha jobban szájal mit csináljak? Nem fogok bocsánatot kérni a semmiért.
Sehol nem volt kiírva hogy hol szabad dohányozni.
De a reakciód rosszabb, mint egy dühös csimpánzé.
Szégyellem, hogy egy fajba tartozunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!