Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mostanság miért ‘’menő’’...

Mostanság miért ‘’menő’’ ignorálni?

Figyelt kérdés
Igazából van egy lány akivel pár napja beszélgetünk, úgy érzem a kémia működik. Azt mondta hogy helyes srác vagyok és a belsőmmel sincs gond. Nagyon hamar fel keltette az érdeklődésemet csak egy gond van hogy sokat ignorál, nyilván tudom jól hogy minden embernek van dolga munkába menni stb… De viszont amikor otthon van és semmi dolga nincs akkor is el szokta ezt játszani 🤷🏻‍♂️. Főleg lányokhoz szólna ez a kérdés, hogy ezt ti miért csináljátok ?

tegnapelőtt 21:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon önzők lettek az emberek, a nőknek pedig egyszerűen már nincs is szükségük férfira a mindennapi élethez.
tegnapelőtt 21:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ignorál vagy későn válaszol az üzenetekre?

Nem bántásból; honnan tudod, hogy nincs dolga, nem elfoglalt otthon is?

tegnapelőtt 22:13
 3/19 A kérdező kommentje:

Néha ignorál néha későn válaszol.

Sokszor látom hogy még nem nézte meg és elérhető/volt pár perce mikor már fel órája írtam neki..

Nyilván tényleg azzal se lenne gond ha van otthon dolga meg értem, de én pl borbély vagyok 10-12 órákat dolgozom mégis vissza tudok írni embereknek.

tegnapelőtt 22:20
 4/19 anonim ***** válasza:
Hol beszélgettek? Vagy ezt hogy érted?
tegnapelőtt 22:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Messenger
tegnapelőtt 22:22
 6/19 anonim ***** válasza:
19%
Nem menő igniorálni. Egyszerűen csak nem vagy neki elég jó, ezért nem fordít rád energiát. Valószínűleg több férfivel is ismerkedik egyszerre és a magas, izmos, jóképű szépfiúnak rögtön tud írni.
tegnapelőtt 22:23
 7/19 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem amiket fel soroltál azok mind meg vannak bennem, bar nem akarok egoista lenni 😂
tegnapelőtt 22:25
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy viszont nem valami könnyű beszélgetni, ismerkedni (?), ha ekkora hézagok vannak az üzenetek közt. Lehet, hogy nem vagy neki kellően szimpatikus, de az sem kizárt, hogy írogatni nem szeret, és az inkább teher neki.

Ismét nem kötekedésből: a Messenger állapotjelzőjével évek óta csak a gond van, mert nem jelez valami valósághűen, szóval azt nem kell teljesen komolyan venni.

tegnapelőtt 22:29
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem működhet a kémia, ha még nem találkoztatok.
tegnapelőtt 22:31
 10/19 A kérdező kommentje:

Elnézést

Akkor úgy mondom hogy amikor Írogatunk nem ez az unalmas erőltetett beszélgetés, de hát mit sem ér ha az egyik fél baszik vissza írni

tegnapelőtt 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!