Hülyének néznétek valakit aki mostanság akarna külföldről hazaköltözni Magyarországra?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 12:19
1/12 anonim válasza:
Én augusztus óta vagyok Ausztriában és a büdös életbe nem költöznék vissza Birkaországba.
2/12 anonim válasza:
Azt nem kell hülyének nézni. Konkrétan az.
3/12 anonim válasza:
Saját életét mindenki úgy rontja el ahogy akarja ;)
2.5 éve elek ausztriában, nagy marha voltam, hogy nem sokkal előbb .
Ui:isnerős angliából költözött haza.jól meg is bánta :(
4/12 anonim válasza:
Látom, a fityiszkommandó beindult :D
5/12 anonim válasza:
Ha például valaki sajttal a fején járkálna az utcán, és azt kiáltozná, hogy "én egy hörcsög vagyok!", arra azt gondolnám, hogy hülye.
A fenti példában ez indokolatlan lenne.
6/12 anonim válasza:
nem, magánügy és nem is tudjuk a legbensőbb okát, hiszen nem mondja el senki nyíltan.
7/12 anonim válasza:
Nem, mert azt feltételezem, hogy nem ok nélkül teszi. Nem mindenki érzi magát jól külföldön.
8/12 anonim válasza:
Nem, mert ha ilyet képes tenni, akkor biztos valami nyomós oka lehet rá.
10/12 anonim válasza:
Nem, mert lehet, hogy ő tud egy olyan területet ebben a rossz helyzetben, amiből ő simán nyert ügyet tud összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!