Hazaköltöznétek külföldről 1,5 év után az el nem múló magány miatt?
Hát, sajnálom, hogy nem megy a barátkozás. Azt gondoltam, hogy esetleg nyelvi problémáid vannak - azt fel lehet oldani kis eröltetéssel. Viszont, ha mindenhol úgyis magányos leszel, akkor minek mennél haza? :-)
Szerintem próbálkozz az ismerkedéssel. (Nem csajozásra/pasizásra gondolok, hanem barátkozásra.) Az tök egyszerű - munka végén megkérdezed az egyik kollégát, hogy hé, haver, megiszunk egy sört? Azt beültök, megisztok egy sört. Ha lesz 2-3 ilyen laza fél-barátod, máris sokkal kevésbé fogod magányosnak érezni magadat.
Voltam pár hete Szerbiában (otthon), de azonnal meggondoltam magam, hogy ott éljek. 😂 Csak a szobám hiányzott.
9# Eddig azt vettem észre, hogy nem úgy működnek a dolgok (vagy MÁR nem), hogy elhívok embereket valahova és majd kialakul a barátság. Munka után mindenki siet haza, aki meg nem, azokkal nem vagyok olyan jóban. Nincsenek nyelvi gondok, vagyis igen, hogy egy nap több nyelvet is kell használnom. Fejfájdító.
Novemberben volt olyan, hogy egy internetes alkalmazás segítségével találkoztam 4 random emberrel és elmentünk egyet korizni, majd inni. Semmi jövője nem lett ebből. Mint introvertáltként ezek a helyzetek lemerítenek (ismeretlen emberek+helyszínek). Ha meg nem jön össze a barátság, akkor depizek rajta legalább 2 hétig és kezdhetek mindent újra.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!