Van olyan a mai világban hogy úgy jön össze egy férfi és egy nő hogy nincs semmijük,a nulláról indulnak?
Mi az hogy nullán?
Egyébként persze. Az összes tiniszerelem ilyen pl.
Én is egyetemistaként jöttem össze a párommal, akit az egyetemen ismertem meg. 20 évesek voltunk, nyilván kb semmink nem volt, csak sok motivációnk és tudásvágyunk. De anyagilag kb 0.
Nálam a nullán Avasi gyerekként mai napig azt jelenti amikor kevésért dolgozol, kitörni nem lehet abból az életből, ugye megy a cigi és ital is, ami miatt marad a 0.
Sajnos ma a 10 éves kezébe is oda adják a telefont, és azt látja hogy a szép bácsi, szép néni milyen kocsiba száll be, na ez az egész média álomvilág káros mindenkire nézve.
Ma egy kamasznak, fiatal huszonévesnek a szemében nem ugyanazt jelenti 800e ft netto jövedelem annak az embernek a kezéből aki kétkezi melósként, odateszi magát egyéb munkával, mint az aki elegánsba keresi meg.
Ezelőtt 40-60 évvel ezelőtt sokan kubikoltak igen, kosz volt, mocsok volt, de sok helyen ugyanígy rend és pénz is, mint az én nagyszüleimnél történetesen, pedig egy ügyeskezű kőműves fiúról, és egy jól főző lánykáról volt szó, kitalálták hogy kell a Zaporozsec helyett egy autó, a Lada amire várniuk kellett...
Ketten felhúztak egy teljesen tégla! szó sem lehetett gázbetonról, vagy vályogról. Maguk választották a portát hozzá.
Semmijük nem volt igen, de egymásba szerettek és voltak terveik.
A maiaknak mi van? Mutogatják instagramon a kéglit aláírom szép, menő. De a bérleti díjat nem írják alá a vetítés mellé. Na meg kell a nagy köbcentis autó, ilyen szar utakra...
Sajnos mindenki álomvilágban él manapság, egy nagy dámának az is büdös meló ha a Telekomba ülsz 8 órát....
Gondolom szüleidnél élsz, akkor hogy a fenébe nincs neked megtakarításod ennyi évesen, ha dolgozol? Már nem a 80-as években élünk, ennyi évesen illene valamit is felmutatnod az önsajnáltatáson kívül.
Változtass, vagy egyedül fogsz maradni.
Nem kell, hogy legyen saját lakásod, vagy jogsid, de azért anyagi téren álljál már valahogy. Most mondjam azt, hogy egy kapcsolat költséges? Miből fogod meghívni a leendő párodat első randin bármire is, vagy elmenni együtt moziba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!