Van olyan a mai világban hogy úgy jön össze egy férfi és egy nő hogy nincs semmijük,a nulláról indulnak?
Ennyi idősen 32 évesen, nincsen jogsid nem baj belefér, nincsen saját lakásod se még ez is belefér, de hogy ennyi idősen semmid ne legyen, semmi megtakarításod az már probléma.
Tudom hogy mai világban, sokan élnek egyik hónapról a másikra, de próbáld meg magad össze szedni.
Gondolom még otthon laksz, mert azt írtad nincsen semmid. 32 évesen elég ciki, hogy nincsen semmid.
Mire megy a havi fizetésed?
Hát nézd, mi 10 éves így jöttünk össze a férjemmel 21-23 évesen, mindent együtt értünk el anyagilag, amink van. Szép otthonunk, családunk, autónk, valamennyi megtakarításunk, nekem ez akkor még sem fordult a fejemben, hogy ne jöjjek össze vele, hát szerelmes voltam.
Ma is nyilván úgy jön össze a fiatal párok többsége, hogy semmijük nincs, mi lenne 20-23 évesen? Max. egy jogsi.
De az, hogy valakinek még 32 évesen sincs semmije, az bocsi, szerintem nem elfogadható. Szóval, egy 32 éves nincstelennel nem jönnék össze, ez az igazság, mert nem kell olyan férfi, aki ennyire nem tud mit kezdeni az életével, ennyire nem volt szorgalmas, tenni akaró, tulajdonképpen mit várjak akkor tőle a továbbiakban?
Persze, az rendben van, hogy egy 32 éves embernek nincs lakása, a márkás ruhát meg nem is értem, mint fontos dolgot, de hogy semmije nincs.... Gondolkozz el, mit szúrtál el az életeden, és még most változtass, ha tudsz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!