Bevállalnád az ingázást Siófokról Budapestig?
Osztálytársam csinálta. Nulla szabadidő, nulla alvás.
Iskoláért biztosan nem vállalnám be. Felnőttként max pár évig ha NAGYON megfizetnék. Csak ha meg NAGYON megfizetik, akkor annyi erővel néznék egy olcsó albérletet. Ha ingázni KELL akkor nem fizetnek eleget hogy ingázzak.
Hova? Kelenföldről 10 perc sétatáv, vagy 1-2 bkv megálló még csakcsak. De mondjuk BP másik fele az több idő a városon belül mint Siófok - Bp.
De való igaz már Kelenföldig is kb 1,5 óra az út... az nagyon sok. Ha az állomás mellett laknék és Kelenföld mellett lenne a melóhely és nem lenne más lehetőség elgondolkodnék rajta, de amúgy én sem vállalnám be.
Én 1 órás távot (csak a vonat volt ennyi) ingáztam néhány évig. Ráadásul reggel 6-ra kellett beérni. Nem mondom hogy nem lehet megszokni, de nagyon húzós. Totál ki voltam készülve az elején, aztán hozzáidomult az életem, úgyhogy szombaton és vasárnap is 4:30-kor keltem hogy nehogy hétfőn nehéz legyen felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!