Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevállalnád az ingázást...

Bevállalnád az ingázást Siófokról Budapestig?

Figyelt kérdés
Vonattal. Nem is a távolság a necces, hanem hogy a MÁV megbízhatatlan.

tegnap 11:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy vállalnám.
tegnap 11:19
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem vállalnám.
tegnap 11:22
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nekem ez egyszerűen túl nagy táv lenne.
tegnap 11:25
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Kocsival sem, de mávval végképp nem. Mindig késik a vonat, vagy épp nem indul egy járat. Nem lehet rájuk alapozni.
tegnap 11:38
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Meg az rengeteg idő, gondolom se Siófokon, se Pesten nem a vasúti perontól 15 méterre lenne dolgod...
tegnap 11:41
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem
tegnap 11:43
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
Attól függő. Ha heti két napot vagyok irodában, többi home office, akkor még Encsről is.
tegnap 11:47
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
naponta?! Minden reggel? Normális vagy?
tegnap 11:48
 9/19 anonim ***** válasza:
79%

Osztálytársam csinálta. Nulla szabadidő, nulla alvás.

Iskoláért biztosan nem vállalnám be. Felnőttként max pár évig ha NAGYON megfizetnék. Csak ha meg NAGYON megfizetik, akkor annyi erővel néznék egy olcsó albérletet. Ha ingázni KELL akkor nem fizetnek eleget hogy ingázzak.

tegnap 11:55
 10/19 anonim ***** válasza:
79%

Hova? Kelenföldről 10 perc sétatáv, vagy 1-2 bkv megálló még csakcsak. De mondjuk BP másik fele az több idő a városon belül mint Siófok - Bp.

De való igaz már Kelenföldig is kb 1,5 óra az út... az nagyon sok. Ha az állomás mellett laknék és Kelenföld mellett lenne a melóhely és nem lenne más lehetőség elgondolkodnék rajta, de amúgy én sem vállalnám be.

Én 1 órás távot (csak a vonat volt ennyi) ingáztam néhány évig. Ráadásul reggel 6-ra kellett beérni. Nem mondom hogy nem lehet megszokni, de nagyon húzós. Totál ki voltam készülve az elején, aztán hozzáidomult az életem, úgyhogy szombaton és vasárnap is 4:30-kor keltem hogy nehogy hétfőn nehéz legyen felkelni.

tegnap 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!