Bevállalnád az ingázást Siófokról Budapestig?
Figyelt kérdés
Vonattal. Nem is a távolság a necces, hanem hogy a MÁV megbízhatatlan.jan. 6. 11:13
11/19 anonim válasza:
Autóval ideiglenesen vállalnám, hosszútávra nem. Vonattal semmiképpen sem.
12/19 anonim válasza:
Egyik kolléganőm így jár be heti kétszer az irodába, de mindig késik.
13/19 anonim válasza:
Nem. Engem az egy irányba 1 órás, buszos ingázás is lemerített pár év alatt.
Valamint... semmiben nem bízom, aminek akárcsak minimális köze is van a MÁV-hoz.
15/19 anonim válasza:
Simán. Én szállás helyett inkább hazavonatoztam a Baltonról Budapest agglomerációjába, majd másnap vissza, mert egyszerűen olyan irreálisan drága a szállás, hogy már meg se éri.
16/19 anonim válasza:
Gyula-Győr között ingáztam jó ideig autóval. Sosem mentem pályán, így az út kb 8 óra volt főutakon, falvakon, keresztül.
Jó, nem napi szinten csak 2 hetente, de élveztem.
Szóval ja, bevállalnám. Szeretek utazni.
17/19 anonim válasza:
Ha havi pár alkalomról lenne szó, a többi home office, akkor fontolóra venném. Napi szinten viszont semmiképp.
18/19 anonim válasza:
Én tapasztalatom szerint heti 2x még okés, vállallható egy szezonra. Mindig megvolt vonatra a progim, egy sorozat, yt videokat szedtem le előre, zene, vagy szimplán csak alvás. Költsége ugye alig, cég 80%-ban állja az országbérletet.
Ezt így nyáron daráltam le. Elfáradtam azért ebben (bár nem is siófokig mentem, hanem még +fél órányira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!