Mihez kezdjek magammal, ha nincs kedvem dolgozni mert hideg van és kialvatlan is vagyok?
Figyelt kérdés
Semmi kedvem sincs munkahelyen ülni. Az agyam sem kapcsol úgy ahogy kellene. Alig várom a végét. Mit csináljak magammal?jan. 6. 12:13
1/12 anonim válasza:
Láss munkához, a munka melegít.
Igyál frissítő kávét, egyél egy almát, feldobja a vércukrodat, élénkît.
Vegyél fel pulóvert.
2/12 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ezért fizetnek. A másik opció a munkanélküliség.
3/12 anonim válasza:
Embereld meg magad, ha nem akarsz a híd alá menni.
4/12 anonim válasza:
Szedjél C és D-vitaminokat. A hideg nem kifogás, pont hogy a hideg élénkíti a szerveztet.
5/12 anonim válasza:
Dolgozz. Itt munka van és halálhörgés.
6/12 anonim válasza:
Nincs esetleg lehetőséged inni egy forró teát, vagy valamilyen hasonló meleg italt?
7/12 anonim válasza:
Bújj hozzá egy munkatársadhoz. Bocsi csak vicc volt, igazából a meleg ital és a pulcsi vagy kabát egyéb plusz ruhadarabok a jó ötlet.
8/12 anonim válasza:
Öltözz fel kicsit melegebben, szerintem vihetsz magaddal termoszban meleg teát/kávét pl. Időszakonként kell lenni lehetőségnek, hogy melegebb területre bevackoljatok.
9/12 anonim válasza:
Talán ülés helyett dolgozhatnál, 4 műszakban akkor nem fázna a feneked a szalag mellett...
10/12 anonim válasza:
Mondj fel, én azt fogom tenni. Mindennap úgy telik a 11,5 órám, hogy ,,Mikor lesz már vége?". A hideg miatt fel is fáztam, mert nincs fűtés a rohadt helyen, ahol vagyok, pedig nem csak ücsörgök egésznap. Ilyen nyomorult helyen, nyomorult emberek között dolgozzon a tököm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!