Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek magammal, ha...

Mihez kezdjek magammal, ha nincs kedvem dolgozni mert hideg van és kialvatlan is vagyok?

Figyelt kérdés
Semmi kedvem sincs munkahelyen ülni. Az agyam sem kapcsol úgy ahogy kellene. Alig várom a végét. Mit csináljak magammal?

jan. 6. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Láss munkához, a munka melegít.

Igyál frissítő kávét, egyél egy almát, feldobja a vércukrodat, élénkît.

Vegyél fel pulóvert.

jan. 6. 12:21
 2/12 anonim ***** válasza:
33%
Gondolj arra, hogy ezért fizetnek. A másik opció a munkanélküliség.
jan. 6. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Embereld meg magad, ha nem akarsz a híd alá menni.
jan. 6. 12:42
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Szedjél C és D-vitaminokat. A hideg nem kifogás, pont hogy a hideg élénkíti a szerveztet.
jan. 6. 12:51
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Dolgozz. Itt munka van és halálhörgés.
jan. 6. 13:06
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Nincs esetleg lehetőséged inni egy forró teát, vagy valamilyen hasonló meleg italt?
jan. 6. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
24%
Bújj hozzá egy munkatársadhoz. Bocsi csak vicc volt, igazából a meleg ital és a pulcsi vagy kabát egyéb plusz ruhadarabok a jó ötlet.
jan. 6. 13:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Öltözz fel kicsit melegebben, szerintem vihetsz magaddal termoszban meleg teát/kávét pl. Időszakonként kell lenni lehetőségnek, hogy melegebb területre bevackoljatok.
jan. 6. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:
16%
Talán ülés helyett dolgozhatnál, 4 műszakban akkor nem fázna a feneked a szalag mellett...
jan. 8. 06:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel, én azt fogom tenni. Mindennap úgy telik a 11,5 órám, hogy ,,Mikor lesz már vége?". A hideg miatt fel is fáztam, mert nincs fűtés a rohadt helyen, ahol vagyok, pedig nem csak ücsörgök egésznap. Ilyen nyomorult helyen, nyomorult emberek között dolgozzon a tököm.
jan. 9. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!